Napi kínai horoszkóp szeptember 13.: Ezért fontos a megbocsátás

nlc | 2018. Szeptember 13.
Megbocsátani nem mindig egyszerű. Sőt, biztosan akadnak megbocsáthatatlannak tűnő helyzetek. Most mégis különös ereje van a megbocsátásnak, melynek köszönhetően szinte sziklák gördülnek le rólad. A kínai horoszkóp bölcs tanácsai segíthetnek megbocsátani. El tudod engedni a fájdalmat?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A megbocsátás felszabadít (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szeretettel veszem körül a világomat. Szeretetet adok és szeretetet kapok. A szeretet mindig segít a megbocsátásban. A megbocsátás felemel, a szeretet éltet. Szeretettel bármit elérhetek.

A Bivaly

Nyitott vagyok és elfogadó. Mindenkit feltételek nélkül fogadok el. Mindenkinek megbocsátok. Feltételek nélkül fogadom el magamat, magamnak is megbocsátok. Nyitott vagyok a világra.

A Tigris

A párom érintése gyógyító erejű. A párom a szeretetével gyógyít. A szeretet minden bajra gyógyírt jelent. Önzetlenül szeretek, önzetlenül szeretnek engem is. Az érintés, az ölelés csodákat tesz.

A Nyúl

Egészséges ételeket választok. Tudatosan figyelek magamra, tudatosan figyelek az egészségemre. A számomra legjobb ételeket és italokat választom. Törődöm magammal, törődöm az egészségemmel.

A Sárkány

A bőség természetes a számomra. Bőségben élek. Nyitott vagyok a bőségre, életembe fogadom a bőséget. Áramoltatom a bőség energiáját, áramoltatom a pénzt. Szeretem a pénzt, szeretem a bőséget.

A Kígyó

Mindent szeretettel oldok meg. Szeretettel elengedem a fájdalmat, szeretettel elengedem a sérelmeket. A szeretet segít a megbocsátásban. A megbocsátást követően könnyűnek, szeretettelinek érzem magam.

A Ló

Bízom magamban. Bízom a tehetségemben. Bízom az erőmben. Bízom a megbocsátás erejében. Bízom, hogy a megbocsátás a jóhoz vezet. Meg tudok bocsátani, el tudom engedni a sérelmeket.

A Kecske

Mindenkinek megbocsátom a múlt hibáit. Magamnak is megbocsátom a múltban elkövetett hibákat. Elengedem a múlt fájdalmait. A megbocsátással könnyűnek, boldognak érzem magam.

A Majom

Könnyen változom. Mindenkor változtatok, amikor szükséges. A változás jó. A változást szívesen fogadom. A változás visz előrébb az életemben. A megbocsátás változtatás. Változtatok a hozzáállásomon.

A Kakas

Fantáziám szárnyalása boldoggá tesz másokat. Boldog vagyok, amikor szárnyal a fantáziám. Bármilyen problémát meg tudok oldani. Kreativitásomnak, fantáziámnak köszönhetően bármit elérhetek.

A Kutya

Sokféleképp lehetek egészséges. Árad belőlem az egészség. Figyelek magamra, figyelek az egészségemre. Pozitívan, szeretettel gondolok magamra. Mindennap teszek az egészségemért.

A Disznó

Elfogadom a bőséget. Örömmel fogadom az élet ajándékait. A bőséget megérdemlem. Bőségben, boldogságban, harmóniában, szeretetben élek. Nyitott vagyok az élet ajándékaira. 

Exit mobile version