Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp június 30.: Nem kerülheted el a konfliktust

Ma nem kerülheted el a konfliktust. Vagy talán mégis. Vagy talán az a legjobb, ha szembenézel vele és nem futsz el. Ma állj ki önmagadért, ma meg tudod oldani a konfliktushelyzeteket. A kínai horoszkóp ezúttal is segít a megoldásban. Mantrázod az üzenetet? Érdemes.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nyúlnapi kínai horoszkóp nyúl

Családi konfliktusaimat megoldom. A családi konfliktusokat békésen rendezem. Ma tudom, hogyan kezeljem nyugodtan, szeretettel, békével a családi vitákat.

Sárkánynapi kínai horoszkóp sárkány

Minden helyzetben nyugodt maradok. Ma semmi és senki sem billenthet ki az egyensúlyomból. Ma a viták, a veszekedések sem hatnak rám. Ma szeretetet érzek és adok a többieknek.

Kígyónapi kínai horoszkóp kígyó

Világom egységét semmi sem veszélyezteti. Ma tökéletes harmóniában érzem magam. Ma minden jó és teljes. Ma a családi konfliktusokat is könnyedén rendezem.

napi kínai horoszkóp ló

Mindenre jut időm. Mindenre és mindenkire szánok elegendő időt. Ma a beszélgetésekre, a családi konfliktusok rendezésére is bőven jut időm. Sikerrel járok.

Kecskenapi kínai horoszkóp kecske

Lelki középpontomból hozok döntést. Befelé, a lelkemre figyelve oldom meg a problémákat. Ma előbb magamban számolok, és csak utána beszélek. Ma mindenben jól döntök.

Majomnapi kínai horoszkóp majom

Felülemelkedem az apróságokon. Ma fölösleges bajlódni az apróbb problémákkal. Ma az igazán fontos dolgokra koncentrálok, az igazán lényeges családi problémákat oldom meg. Ma következetes és nagylelkű leszek.

Kakasnapi kínai horoszkóp kakas

Mindennap szeretetet adok a többieknek. Mindennap jól érzem magam, hiszen mindennap szeretek. A szeretet a csodát hozza az életembe. Szeretettel bármit megoldhatok, bármit elérhetek.

Kutyanapi kínai horoszkóp kutya

Szeretetet adok a kapcsolatomban. Szeretetet adok mindenkinek, akivel kapcsolatban állok. Szeretettel fordulok önmagam és mások felé. Szeretettel oldom meg a problémákat, a konfliktusokat.

Disznónapi kínai horoszkóp disznó

Kisugárzásom vonzó. Vonzó vagyok, mert jól érzem magam. A lelkem ragyog és én boldog vagyok. Sokan szeretnek velem lenni, hiszen vonzerőm, kisugárzásom pozitív és erős.

Patkánynapi kínai horoszkóp patkány

Szeretem a változást. A változás az élet része. Az egész élet változás, és én örömmel tekintek a változások elé. A változások segítenek rendezni a konfliktusokat, a nehézségeket az életemben. A változások jók és szükségesek.

Bivalynapi kínai horoszkóp bivaly

Minden ügyben van jó megoldás. Mindenben meglátom a jót. A konfliktusokat, a családi vitákat jól rendezem. Mindig megtalálom a lehető legjobb megoldást. Ma a legjobban rendezem a családi viszályt.

Tigrisnapi kínai horoszkóp tigris

A meditáció egészségessé tesz. A meditáció ellazít, felfrissít, meggyógyít. A meditáció a testemet, a lelkemet, a szellemet is gyógyítja. A meditáció segít a konfliktusokat megoldani. A meditáció gyógyírként hat az életemre.

napi kínai horoszkóp június 30.

Ma érdemes szembenézni a konfliktusokkal (Thinkstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top