Mit tennél először? Válaszod sokat elárul rólad

nlc | 2018. Október 01.
Képzelj el egy durván stresszes helyzetet, amikor egyszerre forr fel a teavíz, vadul cseng a telefon, kisbabád sír az éhségtől, a kutya pedig épp a vadonatúj kanapét teszi tönkre. Vajon mit tennél ebben a szituban először? Melyik az első, a legégetőbb feladat? Választásod izgalmas részleteket árul el a személyiségedről.

Nagyon sokat árul el rólad a napi rutinod, a döntéseid, a legfőbb szokásaid vagy éppenséggel a testbeszéded. Sokan gondolják, mindössze kétféle választási lehetőségük van: jól vagy rosszul dönthetnek. Ez a különleges személyiségteszt nem ilyen. Nem dönthetsz rosszul, ugyanis valamennyi választási lehetőség jó. Csak éppen más és más személyiségvonást rejtenek.

Nos, szerinted melyik feladat a legégetőbb? Melyik az, amit ebben a különösen stresszes helyzetben először tennél meg? Döntésed ezúttal is izgalmas részleteket árul el rólad. Kezdődhet a játék? Nos, mit tennél először?

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a teáskannát vennéd le a tűzről

Nos, ha a teáskannát érzed a legsürgetőbb feladatnak, nyilvánvalóan gyűlölöd a fülsiketítő hangokat. Szenvedélyes, temperamentumos ember lehetsz, vélhetően igen gyorsan szakad nálad a cérna. Pontosan ilyen gyorsan és kétségek nélkül döntesz, semmi és senki nem állíthat meg, hogy elérd a céljaidat. A monoton feladatok gyorsan eluntatnak. Fontos számodra a biztonság, a váratlan meglepetéseket és helyzeteket ugyanakkor csöppet sem kedveled. A tiszta és érthető tervek, célok híve vagy, gyűlölöd a félreértéseket, a hátsó gondolatokat.

Céltudatos, szenvedélyes típus lehetsz

Ezt mondja el a személyiségedről, ha a telefont vennéd fel először

Ha a telefont vennéd fel először ebben a helyzetben, akkor viccesen megjegyezhetnénk, valójában nem sokat hallasz majd abból, amit a hívó fél mondani akar neked. Személyiségedről ugyanakkor döntésed elárulja, hogy összeszedett és nagyon diplomatikus típus lehetsz. Kissé talán szigorúan tekintesz a többiekre, mert nem veszed jó néven mások baklövéseit. Valódi üzletember rejtőzik benned, aki képes egyszerre több feladatra is összpontosítani. Könnyen teremtesz kapcsolatokat, szívesen töltöd az idődet az ismerősök, a barátok körében.

Könnyen teremtesz kapcsolatokat

Ezt árulja el rólad, ha a síró babát nyugtatnád meg először

Ha kisbabád a legfontosabb ebben a stresszes helyzetben, mindenképpen higgadt, megfontolt, ugyanakkor rendkívül találékony személyiségtípus lehetsz. Nagyon szívesen segítesz másoknak, talán még áldozatokat is vállalsz mások boldogságáért. A család és általában az emberi kapcsolatok különösen fontosak a számodra. A magánytól ugyanakkor rettegsz, ezért akkor érzed magad igazán jól, amikor van melletted valaki. Sokkal jobban szereted a családdal töltött nyugodt, meghitt estéket, mint a zajos társasági rendezvényeket.

A család a legfontosabb értéked

Ezt meséli el személyiségedről, ha a kutyát tessékelnéd ki először a lakásból

Nos, a kutya éppen a vadonatúj kanapét rágja szét. Ha elsőként kedvenc háziállatodat tessékelnéd ki a lakásból, bizonyára ki nem állhatod a koszt, a rendetlenséget, ami épp úgy érvényes az otthonodra, mint az egész életedre. Valószínűleg te be sem engednéd a kutyát a szobába. Akkor érzed jól magad, amikor kézben tarthatod az életedet. Nem nyugszol, amíg a céljaidat meg nem valósítod. Számodra fontosak az anyagi értékek, de a társasági életet is nagyra becsülöd. Valószínűleg minden helyzetben az optimális döntést hozod.

Rend és fegyelem irányítja az életedet

(via bright side)

Exit mobile version