Horoszkóp

Válassz egy csodaszép virágot! Csodás dolgot mesél a személyiségedről

A virágokkal szavak nélkül fejezheted ki a szeretetedet, a csodálatodat, az elismerésedet, a köszönetedet. De a virágnyelv a személyiségedről is hihetetlenül sok mindent árul el... Íme!

A rózsa, az orchidea, a liliom, a tulipán a legkedveltebb és legszebb virágok közé tartoznak. Nem véletlenül. Ugyanakkor a virágok sokkal többet fejeznek ki annál, minthogy csodás látványt nyújtanak a virágvázában, vagy cserépbe, virágládába ültetve. Ha ismered a virágnyelvet, akár egyetlen szál virággal, szavak nélkül is könnyedén kifejezheted az érzéseidet, a gondolataidat, a figyelmedet valaki más iránt. S persze te is nagyon sok mindent megtudhatsz a másikról a virágok közvetítésével.

De vajon mit mesélnek rólad, a személyiségedről a gyönyörű virágok? Előbb a különleges személyiségtesztből sok mindenre fény derülhet. A feladat nagyon egyszerű: csupán nézd meg a képeken látható virágokat, és a szíved hangjára hallgatva válassz a kedvencedet, vagy a legszebbet. Melyiknek örülnél a legjobban? A választásod mi mindent árul el rólad? A kép alá görgetve olvashatod el a válaszokat.

Melyiket válaszod a gyönyörű virágok közül?

Melyiket válaszod a gyönyörű virágok közül? (fotók: Pixabay)

1. Ezt meséli a személyiségedről a rózsa

Ha a rózsa a kedvenc virágod, vagy a képek közül rá esett a választásod, úgy tűnik, te olyan személyiségtípus lehetsz, aki az életében szereti és kifejezetten keresi is a kihívásokat, a kalandokat. Imádsz utazni, világot látni, megismerni idegen kultúrákat, szokásokat, embereket. Te biztosan mindig megkóstolod a helyi ételeket is, és az élményekre emlékeztető szuveníreket is beszerzel. Megbízható a személyiséged, de az is bizonyos, hogy sosem tennél meg mások kedvéért sem olyasmit, ami ellenkezik a nézeteddel, a gondolkodásoddal.

2. Ezt árulja el rólad a magnólia

A magnólia, avagy tulipánfa virága a tavasz az egyik legpompázatosabb virága, mely többnyire májusban ontja szirmait, s a legrégebb óta ismert növények közé tartozik. A kertek csodaszép virága, melyet nem érdemes leszedni, hiszen a szabadban a legszebb. Ha a magnóliát választottad, különleges és csodálatra méltó a személyiség lehetsz. Nemcsak vonzó, bájos külsődnek köszönhetően kedvelnek téged sokan, hanem azért is, mert jóindulatú és nagyon kedves ember vagy. Könnyen lehet, kifejezetten jómódú családban nevelkedtél, s a párodban is ezeket az értékeket keresed.

3. Érdekes dolgot árul el rólad a hortenzia

Ha ezt a különlegesen szép színekben pompázó virágot választottad, elmondható rólad, a hangulatod a hortenzia színéhez hasonlóan gyakran változhat. Imádod a nyarat, a napsütést, a meleget, a tél viszont nagyon kimeríti a testedet, a lelkedet. Érzékenység jellemzi a személyiségtípusodat, de hajlamos lehetsz a civakodásra, a veszekedésekre is. S nemcsak a pároddal, a barátokkal kerülsz konfliktusba, de előfordulhat ez a munkahelyeden is. Az érzékenység nemcsak lelkileg értendő, a tested is érzékeny a változásokra, de az életekre, az alkoholra is.

4. Ezt fedi fel az orchidea a személyiségedről

Ha az orchidea a kedvenc virágod, kétségtelenül remek az ízlésed. Kifejezetten okos, intelligens ember vagy, aki néha mégis kicsit titokzatosnak tűnhet a többiek szemében. Persze ettől csak még vonzóbbnak találnak téged. Te is nagyon szívesen utazol, az egzotikus országok pedig különösen közel állnak a lelkedhez. Az orchidea fák ágainak takarásában él, a közvetlen és nagyon erős napfényt egyáltalán nem viseli jól. Könnyen lehet, te is szívesen húzódsz a háttérbe, és onnan figyeled a többieket.

5. Érdekes információt rejt a tulipán a személyiségedről

Ha a tavasz másik igazán színpompás virágát választottad, elmondható rólad, hogy épp olyan színes és vibráló az egyéniséged, mint amennyire feltűnően színesek és csodálatosak a tulipánok. Népszerű vagy a többiek körében, nagyon sok meghívást kapsz a különböző társasági eseményekre. Sok barátod van, könnyen teremtesz kapcsolatokat, szívesen és könnyedén beszélgetsz. Neked talán még ellenségeid sincsenek, persze ezen nem is kell csodálkozni, hiszen a pozitív kisugárzásodnak ki lenne képes ellenállnni?

6. Ezt árulja el rólad a liliom

Ha kedvenc virágod a liliom, vagy bármilyen okból a képek közül erre esett a választásod, a személyiségteszt szerint nagyon dekoratív ember vagy, akit hosszú és formás lábakkal áldott meg a sors. Rengeteg cipőd van, amelyekkel még inkább kihangsúlyozod a lábad. Párkapcsolatodban szükséged van a szabadságra, az önállóságra, s néha azt sem bánod, ha egyedül töltheted az idődet. A liliom képes magát beporozni, s te is olyan ember vagy, aki minden helyzetben feltalálja magát. 

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top