Ez a 6 jel segít felismerni, milyen energiákat küldesz az univerzum felé

nlc | 2018. November 21.
Az univerzum nem ismeri a jót és a rosszat, viszont ismeri a pozitív és a negatív rezgést. Régóta vágysz és küzdesz valamiért, mégsem éred el? Lehet, hogy nem megfelelő energiákon rezonálsz. Ez a 6 jel segít felismerni, mi az, amin érdemes változtatnod a sikerért. Tapasztaltad már valamelyiket? Akkor az univerzum figyelmeztet...

1. jel az univerzumtól: érzelmi állapot

Az érzelmi állapotod az energia közvetlen megnyilvánulása. A vidámság, a könnyedség, az öröm annak a jele, hogy magas energiaszinten rezegsz és létezel, igazán jól érzed magad a világodban. A depressziós hangulat, a harag, a frusztráltság, az enerváltság mindenkor az alacsony rezgés és energia nagyon biztos jelzése.

2. jel az univerzumtól: kreativitás

Igazán kreatív akkor lehetsz, mikor mélyen megéled az önvalódhoz való kapcsolódást. A gyümölcsöző, sikeres időszakok mindenkor magas rezgésekkel járnak, míg az ötlettelen periódus sajnos alacsonyakkal. Mindez érzelmi blokkokra is utalhat, amit érdemes mélyebben végiggondolnod, vajon mi idézhette elő.

3. jel az univerzumtól: környezet

Nézz körül a lakásodban: vajon harmóniát vagy káoszt sugároz a belső tér? Virulnak, vagy netán senyvednek a növényeid? A belőled áradó energia közvetlen környezetedre is nagyon erősen hat, anélkül, hogy valójában tudnál róla. Nézz körbe tehát az otthonodban, és könnyedén kiderítheted, pozitív avagy negatív energiát árasztasz épp magadból.

Ezekből a jelekből megtudhatod, milyen az energiád (Thinkstockphotos)

4. jel az univerzumtól: testi állapot

Soha ne hagyd figyelmen kívül a tested jelzéseit. Persze, egyszerűbb és gyorsabb bekapni valamilyen pirulát, amikor fáj a fejed, vagy az ízületek jeleznek. Mégis, amikor gyakran ismétlődnek a kellemetlen testi érzetek, gyakran betegszel meg, a szokásoshoz képest hamarabb fáradsz el, érdemes elgondolkodni a miérteken. A negatív tünetek az alacsony rezgésszintről, a negatív energiák túlsúlyáról üzennek neked.

5. jel az univerzumtól: ismétlődő számok

Amikor magas szinten rezeg az energiád, jóval több üzenetet vagy képes befogni az univerzumtól. Ilyen üzenet lehet például a számismétlődések. Amikor újra és újra ugyanazt a számsort, például 1111, 2222, pillantod meg például a telefonod, az óra kijelzőjén, vagy véletlenszerű helyeken, pozitív energiákat, üzeneteket jelez számodra. Ugyanakkor a csökkenő számsorok, mint a 4321, a negatív érzelmekre figyelmeztetnek téged.

6. jel az univerzumtól: siker

A hasonló a hasonlót vonzza, vagyis a pozitív rezgések sikert és jólétet, a negatív energiák, gondolatok kudarcot és küzdelmet vonzanak az életedbe. Változtatni valóban nem olyan könnyű, mégis önmagadért teszed, a hozzáállásod finomhangolásával előbb-utóbb rád talál a siker. Ha pedig épp sikerekkel teli időszakodat éled, próbáld megőrizni ezt az igazán a pozitív rezgést.

awarenessact

Exit mobile version