nlc.hu
Horoszkóp

6 tipp, és az Univerzum segíteni fog

Kérj bátran az Univerzumtól, és megkapod!

Adni nagyszerű dolog, és sokszor olyankor is megteszed, amikor kevés az energiád, pénzed, időd. Akármilyen sokat is adsz, mégis nehéz néha kérni. Pedig az Univerzum ad, nem nézi a mérleg serpenyőit!

Azt gondolhatnánk, hogy kérni egyszerűbb. Főleg azok számára, akik folyton adnak, szívesen és önzetlenül. Pedig éppen ők azok, akiknek annyira természetes az adakozás, és elfelejtik: kérni ugyanúgy lehet! De kitől kérj? Magától az Univerzumtól. Adni fog, vagy éppen olyan segítő embereket küld az utadba, amilyen te magad vagy.

boldog nő ül az ágyon

Fotó: Unsplash

1. Kapcsolódj az Univerzumhoz

Persze higgy benne, máskülönben nem fog sikerülni. Gondolj bele, te miként segítettél, amikor valakinek szükséged volt rád. Nem sejthette, hogy valahonnan segítség érkezik. Amint megérzed az Univerzum erejét, kapcsolatba léphetsz vele.

2. Fogalmazd meg a szándékod

Az önző érdekeket, egoista kéréseket nem támogatják az Univerzum energiái. Amint letisztul benned ez, és sikerül megfogalmazni a célodat, szívből jövő kérésed elindul oda, ahova mennie kell.

3. Képzeld el

Amikor megfogalmaztad a pontos kérésedet, képzeld el. Csukd be a szemed, lásd, érezd, ahogy valóra válik. Ezzel a vizualizációs technikával egészen részletesen láthatod, ahogy teljesülnek az elgondolásaid.

4. Adj hálát

Mielőtt a kérésedet az Univerzum felé engeded, adj hálát neki. Köszönd meg, amit eddig kaptál, amit elértél. A hála érzése minden körülmények között segíti a lelki fejlődésedet.

5. Légy nyitott az újra

Engedj el mindent, ami hátráltat. A régi sérelmeket, fájdalmakat. Minden előítéletedet, felesleges félelmeket. Légy teljesen nyitott az újra, és tudd: úgy lesz, ahogy lennie kell.

6. Higgy az időzítésben 

Az Univerzum törvénye az időzítés – minden akkor történik, amikor történnie kell. A teremtő gondolataid, kívánságaid akkor érnek célba, amikor valóban szükséges lesz, amikor valóban szolgálja az érdekedet. Bízz az Univerzumban, önmagadban, minden a helyére kerül.

via

Ezt olvastad már?

Gondolataid teremtő ereje

Ez is érdekelhet energia Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top