Horoszkóp

4 tipp, hogy megszabadulj mások negatív energiáitól

Normális, amikor figyelmes és segítőkész vagy másokkal. Ugyanakkor előfordulhat, hogy kedvességedet kihasználják, folyton téged terhelnek a problémáikkal. A negatív gondolatok és érzések, a negatív emberek erősen hatnak rád is. A legtöbbször rombolóan. Mit tehetsz ellenük? Íme 4 tipp, amit mindenképpen érdemes a saját egészséged és boldogulásod érdekében megfogadni.

1. tipp, hogy megszabadulj a negatív energiáktól

Bármennyire is törekszel rá, hogy boldoggá tégy másokat magad körül, el kell fogadnod, ez lehetetlen küldetés. Mindenki más típus, mindenki másként gondolkodik a világról. Mindenkinek a saját feladatát kell megtapasztalnia és megélnie. Nem tudod mások problémáit megoldani, azok az ő csomagjukba tartoznak. Nem tudod és nem is feladatod mások negatív gondolatait, életét és az élethez való hozzáállását megváltoztatni. Önmagadat tedd boldoggá, és a legtöbbet tetted a világért.

2. tipp, hogy megszabadulj a negatív emberektől és energiáktól

Talán a legfontosabb tipp, hogy megszabadulhass a körülötted lévő negatív energiáktól, ha megtanulsz nemet mondani. Nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Bármilyen nagylelkű is vagy, bármekkora is a szíved, önmagadra is érdemes odafigyelned. Amiről úgy érzed, terhel, amit nem szívesen és nem önszántadból teszel meg, azt elutasíthatod, arra mindenképpen nemet mondhatsz.

3. tipp, hogy megszabadulj a negatív energiáktól

Amikor csak teheted, töltsd az időt a természetben. A friss levegő, a napfény, a szabadság szabadít meg a leggyorsabban a negatív energiák kedvezőtlen hatásaitól. Amellett, hogy kiszabadulsz a megszokott rutinfeladatokból, új erővel tölt fel, egészen átalakít. Neked is jár a természet adta öröm és élvezet. Használd ki a saját érdekedben minél többször.

4. tipp, hogy megszabadulj a körülötted lévő negatív energiáktól

Önmagadért, a gondolataidért és tetteidért vállald a felelősséget. Mások boldogsága és boldogulása már túllép a felelősséged határain. Természetesen gyermekeidre mindez nem vonatkozik egészen addig, amíg belépnek a felnőttkorba. Ekkor az ő kezüket is érdemes elengedned. 

Tippek, amelyekkel megszabadulhatsz mások negatív energiáitól
Tippek, amelyekkel megszabadulhatsz mások negatív energiáitól

(via daily occupation)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top