Napi kínai horoszkóp 2018. december 25.: Visszatér a boldogság

nlc | 2018. December 25.
Visszatér a boldogság. Hozzád is. Ma különleges üzenetet kaphatsz, hiszen karácsony első napja is különleges. A kínai horoszkóp bölcs sorai között rátalálsz a boldogság kulcsára.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Karácsony első napján visszatér a boldogság (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szellemem magasan szárnyal. Boldog vagyok, mert kreatív vagyok. Boldoggá tesz, hogy bármit megvalósíthatok. Tehetséges ember vagyok. Örömmel használom a tehetségemet mindenben és mindenkor.

A Bivaly

Rengeteg erőm van. A bennem rejlő erővel bármit elérhetek. Erős vagyok, kitartó és határozott. Könnyedén átvészelem a nehézségeket. Boldoggá tesz, hogy mindig van erőm megújulni.

A Tigris

Nyugalmat árasztok magam köré. Árad belőlem a nyugalom, a béke. Boldog vagyok, mert nyugalomban, harmóniában élek. Nyugalmammal másokat is nyugodttá teszek. Szeretem magamat, szeretem az embereket.

A Nyúl

Bátor vagyok és boldog. Bátran élem az életemet. Bátran élek a lehetőségeimmel. Boldoggá tesznek a lehetőségek. Mindenkor élek az élet kínálta lehetőségekkel. Boldog és tökéletes az életem.

A Sárkány

Könnyen találok segítséget. Nyitott vagyok a segítségre. Könnyen és boldogan fogadom a segítséget. Szívesen segítek bárkinek. A segítségre segítség a válasz. Mindig van, aki segít nekem.

A Kígyó

Tele vagyok lehetőséggel. Észreveszem a lehetőségeket az életemben. Boldogan élek a lehetőségekkel. Változtatok, amikor csak tehetem. Az életem lehetőségek sorozata. Megérdemlem a jó lehetőségeket.

A Ló

Egészségesebb vagyok, mint tegnap. Napról napra jobban érzem magamat. Minden nappal egészségesebb a testem, a lelkem, a szellemem. Minden nappal egyre jobban vagyok. Boldog az életem.

A Kecske

Folyton gyarapodom a bőségben. Nyitott vagyok a bőségre. Örömmel fogadom a bőséget az életembe. Szeretem a pénzt, szeretem használni a pénzt. A pénz akadálytalanul áramlik az életemben.

A Majom

Visszatér hozzám a boldogság. Nyitott vagyok a boldogságra. Örömmel fogadom a boldogságot. Megérdemlem, hogy valóban boldog legyek. Tudom, mit jelent számomra a valódi boldogság. Átérzem.

A Kakas

Új lehetőségeim vannak. Nyitott vagyok minden új lehetőségre. Bármikor változtathatok, bármikor kezdhetek valami újba. Boldog vagyok, mert új dolgok történnek velem. Nyitott vagyok a újdonságra.

A Kutya

Mindenben meglátom a jót. Életemben csupa jó dolgok történnek. A jó dolgokra, a pozitívumokra figyelek. Megérdemlem a jót, hiszen észreveszem a jót. Mindennap engedem, hogy jó dolgok történjenek velem.

A Disznó

Egyre vékonyabb vagyok. Minden nappal közelebb kerülök a célomhoz. Boldog vagyok, mert elérem a célomat. Boldog vagyok, mert elégedett vagyok magammal. Szeretem, amit a tükörben látok.

Exit mobile version