Napi kínai horoszkóp 2018. december 26.: Béke és harmónia napja a mai

nlc | 2018. December 26.
Karácsony második napján talán nem is kívánhatnál mást, mint békét és harmóniát. Ma meglelheted. Használd fel hozzá a kínai horoszkóp bölcs javaslatait.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Béke és harmónia vesz körül karácsony második napján (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Munkatársaim kedves emberek. Karácsonykor is szívesen gondolok rájuk. Munkatársaim karácsonykor is szeretettel gondolnak rám. Harmóniát, békét érzek, amikor a munkatársaimmal lehetek.

A Bivaly

Megtaláltam helyemet a világban. Úgy érzem, végre otthon vagyok. Békében, nyugalomban, harmóniában élek. Jól érzem magamat a világomban. Boldog és elégedett vagyok.

A Tigris

Felszabadultan nevetek. Őszintén tudok örülni. Nagyon szeretek mosolyogni és nevetni. Vidámságot találok a mindennapokban. Harmonikus és boldog az életem. Vidám emberekkel élek.

A Nyúl

Egészségesnek lenni természetes. Mindennap az egészség mellett döntök. Figyelek, és törődöm magammal. Az egészség a béke, a boldogság alapja. Mindenkor az egészséget választom.

A Sárkány

Egységben vagyok a világgal. Harmóniában, békében élek magammal. Harmóniában, békében élek a környezetemmel. Lelkemet átjárja az egység érzése. Mindig számíthatok a világra, a külvilág is számíthat rám.

A Kígyó

Békesség van bennem. Lelkemet átjárja a béke, a nyugalom, a harmónia érzése. Karácsony a szeretetről, a szívélyességről szól. Boldog vagyok, mert békében élhetek. Szeretem magamat, szeretem a körülöttem élőket.

A Ló

Szerelmes vagyok. Testemet, lelkemet átjárja a szerelem érzése. Szerelmemért igaz szerelmet kapok. Szeretem önmagamat, szeretem a páromat. Szerelmesnek lenni a legjobb érzés a világon.

A Kecske

Nyugodt vagyok. Karácsony napján különösen átjárja lelkemet a nyugalom, a béke, a harmónia érzése. Nyugalomban élek. Elégedett vagyok magammal, elégedett vagyok a környezetemmel.

A Majom

Körbevesz a harmónia. Harmóniában élek önmagammal. Harmóniában élek a környezetemmel. A karácsony a harmóniáról, az összetartozás érzéséről szól. Hálás vagyok a harmonikus életemért.

A Kakas

Mások nem tehetnek boldogtalanná. Boldoggá teszem magamat. Örömteli az életem. Senki és semmi sem mozdít ki a nyugalmamból. Önmagamban keresem a szépet, a jót, a harmóniát, a boldogságot.

A Kutya

Szeretet van körülöttem. Karácsony másnapján is körbeölel a szeretet. Szeretetben élek. Őszintén szeretek, engem is őszintén szeretnek. A szeretet energiája mindent átkaroló. Mindenkinek jut belőle bőven.

A Disznó

A boldogság felé haladok. Célom, hogy boldog lehessek. Karácsony másnapján megélem a valódi boldogságot. Örömet lelek az életemben. A boldogság a lelkemből fakad. Minden helyzetben érzem.

Exit mobile version