Heti angyalhoroszkóp 2019. április 30–május 6.: Kezedbe adják a kulcsot a héten az angyalok

R. Kövér Balázs, asztrológus | 2019. Április 30.
Ezen a héten a kezedbe adják a kulcsot az angyalok. Milyen ajtót nyit vajon ez a kulcs, ez az égi segítség? Az angyalhoroszkópból megtudhatod a választ.

Kos

Uriel arkangyalnál jobb társat nem is kívánhatnál a hétre. Ő a fény angyala, aki egész héten a megértés fényével világítja be az elmédet. Uriel arkangyal olyasmire is rávilágít, amit nélküle nem értenél meg, így a héten végre nem kell a homályban tapogatóznod.

Bika

Őrangyalod játékossá teszi a hetedet, így megkönnyíti a számodra mindazt, amit most tenni szeretnél. Ne felejtsd el, néha a játékos, könnyed hozzáállás a legjobb megoldás, amit választhatsz. Őrangyalod ezen a héten kifejezetten könnyed megoldásokat javasol minden helyzetben.

Ikrek

Metatron arkangyal, az angyalbirodalom energiagyógyítója, aki minden helyzetben pontosan tudja, melyik rezgésre, melyik gyógyító energiára van szükség. Ha a héten gyógyító segítségre van szükséged, kérd Metatron arkangyalt, hogy töltse fel a testedet gyógyító energiával.

Rák

Mihály arkangyal lesz a testőröd egész héten. Most megkérheted Mihály arkangyalt, hogy védelmezzen minden olyan helyzetben, amelyben a félelem legkisebb jele jelenik meg benned. Meg sem kell várnod a valós félelmeket, már jó előre kérheted Mihály arkangyal támogató segítségét.

Kulcsot adnak a csillagjegyek kezébe a héten az angyalok (iStock)

Oroszlán

Rafael arkangyal pontosan tudja, hogyan teheted olyan egészségessé, ruganyossá és formássá a testedet, amilyennek csak akarod. Rafael arkangyal a héten arra biztat, változtass az étrendeden, az életmódodon és a gondolkodásmódodon. Rafael arkangyal elvezet a számodra legjobb módszerekhez a héten.

Szűz

Raguel arkangyal kibékít téged, akivel már nem akarsz tovább veszekedni. Nincs már szükséged, hogy tovább harcolj valakivel, és ebben a helyzetben Raguel arkangyal a legjobb békebíró. Ő az, aki ott is békét teremt, ahol szerinted az lehetetlen.

Mérleg

Azrael arkangyal egyfajta égi testőrként óv téged, hogy a héten elvessz a múlt iránti nosztalgiában. Azrael arkangyal távol tart tőled minden hamis emléket, és segít, hogy a múlt helyett a jelenre és a jövőre figyelj. Így túlléphetsz a nehézségeken is.

Skorpió

Jeremiel arkangyal kezébe veszi az életed térképét, és navigátornak szegődik melléd a hétre. Megmutatja, mit érdemes változtatnod az életedben és megmutatja azt is, hogyan érdemes átalakítanod, amit napról napra teszel. Így minden sokkal egyszerűbb lesz.

Nyilas

Zsofiel arkangyal az ideális segítő a héten, hiszen ő az, aki megmutatja neked, hogyan fordíthatod hasznodra az eseményeket. Bármi is történjék, érted történik. Minden úgy van jól, ahogy most van. Ezt pedig Zsofiel arkangyal tudja megmutatni neked.

Melyik angyal támogat a héten? (iStock)

Bak

Ariel arkangyal az ég pénztárnoka, aki magánál őrzi a bőség képzeletbeli páncélszekrényének kulcsát. Ariel arkangyal most szívesen megnyitja neked ezt az égi páncélszekrényt, és szívesen hozzásegít a bőséghez, amelyre oly annyira vágysz.

Vízöntő

Sámuel arkangyal a nagy felfedező, akivel közösen felfedezhetitek az életed eddig rejtett lehetőségeit. Azokat a lehetőségeket, amelyeket talán épp azért nem vettél észre, mert olyan nagyon erősen meg akartad találni a számodra legjobb megoldásokat.

Halak

Gábriel arkangyal lesz a tolmácsod a héten, aki minden szót és mondatot, amit hallasz, lefordít neked a szeretetnyelvedre. Gábriel arkangyal tolmácsolásában minden sokkal közérthetőbb és szeretettelibb lesz számodra, így te is szeretettelibben és érthetőbben válaszolhatsz másoknak.

Exit mobile version