Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. április 16-22.: Fény derül az igazságra

Nagyon fontos igazságokra derül fény a héten. Bármilyen kérdésben is lennél most bizonytalan, bármiben is kételkednél, az angyalok a probléma gyökerére világítanak, és felfedik előtted a valóságot. A horoszkóp szerint csupán kérned kell, mutassanak rá az igazságra...

Kos

kos angyalhoroszkópMetatron arkangyal erőt ad, hogy megoldj egy olyan feladatot, amelyhez eddig gyengének vagy tapasztalatlannak érezted magadat. Metatron arkangyal társaságában mindig a nyugodt erőt, a békés energiát tapasztalod meg, amely segít neked és persze bárki másnak is.

Bika

bika angyalhoroszkópHaniel arkangyal a megérzéseiden keresztül kommunikál veled, és megmutatja, a jelen helyzetben mit érdemes tenned. A megérzések angyalának üzenetei mindig jól hallható belső hangként, jól látható belső képekként, és jól érezhető hatodik érzékként jelentkeznek.

Ikrek

ikrek angyalhoroszkópJeremiel arkangyal összegyűjti az összes pro és kontra érvet egy döntési helyzetben. Jeremiel arkangyal útmutatásával mindig pontosan átláthatod, mi lenne a legjobb döntés, és azt is tudni fogod majd, melyek azok a tényezők, amelyeket érdemes elkerülnöd.

heti angyalhoroszkóp 2019. április 16-22.

Az igazságot mutatják meg a héten az angyalok (iStock)

Rák

rák angyalhoroszkópRaguel arkangyal igazságos megoldásokat hoz minden olyan helyzetben, amelyben kéred a segítségét. Ő az igazság angyala, aki mindig pontosan tudja, hogy az isteni igazságszolgáltatás hogyan jelenik meg az életedben. Raguel arkangyal mindig az igazságot segíti győzelemre.

Oroszlán

oroszlán angyalhoroszkópUriel arkangyal a figyelmedbe ajánl néhány olyan lehetőséget és eshetőséget, amelyekkel eddig nem számoltál. Talán nem láttál rá eddig a rejtett összefüggésekre, és arra sem, amit mások tudatosan elrejtettek előled. A fény angyala rávilágít a héten a jó döntésekre.

Szűz

szűz angyalhoroszkópZadkiel arkangyal emlékeztet téged, hol hagytad abba az álmaid kiteljesítését. Az emlékezet angyala megmutatja, milyen boldog voltál, amíg az álmaidat helyezted a középpontba, és támogat abban is, hogy újra beteljesíthesd a vágyaidat.

Mérleg

mérleg angyalhoroszkópZsofiel arkangyal pontos útmutatást ad ahhoz, hogyan változtass meg egy számodra negatív helyzetet pozitívvá. Sőt! Az ő támogatásával abban is biztos lehetsz, hogy ebben a helyzetben végül megleled a mindenkinek legjobb lehetőséget.

Skorpió

skorpió angyalhoroszkópŐrangyalod szeretettel áll melletted minden pillanatban, így sohasem vagy egyedül. Ha a héten bármikor magányosnak, erőtlennek érzed magadat, kérd meg őrangyalodat, hogy jól látható jelekkel tudassa, ott áll melletted és támogat téged. Ő az, aki sosem hagy magadra.

Nyilas

nyilas angyalhoroszkópSámuel arkangyal az elvesztett tárgyak előkerítője, aki mindent megtalál és a kezedbe ad, amire csak szükséged van. Ha nem találsz valamit, kérd meg Sámuel arkangyalt, mutassa meg neked, merre hagytad el. Persze azt is kérheted, hogy egyenesen adja a kezedbe.

heti angyalhoroszkóp 2019. április 16-22.

Milyen igazságra derül fény a héten? (iStock)

Bak

bak angyalhoroszkópAriel arkangyal bőséges eszköztárral rendelkezik, hogy több pénzt teremtsen az életedben. Egyszerűen csak kérdezd meg a bőség angyalát, mi az a módszer, amivel a lehető leghamarabb juthatsz pénzhez. Majd kövesd az intuíciódat és az égi vezettetést!

Vízöntő

vízöntő angyalhoroszkópGábriel arkangyal a kommunikáció nagymestere, így őt érdemes hívnod, ha valakivel nem találod a közös hangot. Mindegy, hogy technikai akadályt kell elhárítani, vagy egyszerűen csak félreértitek egymást, Gábriel arkangyal megoldja a helyzetet.

Halak

halak angyalhoroszkópMihály arkangyal a félelmek feloldásának nagymestere. Ő az az angyal, aki minden félelmet megszüntet, és a félelmekkel teleszőtt gondolatok helyére szeretetet helyez. Most add át minden rettegésedet és aggodalmadat Mihály arkangyalnak, aki szeretetre cseréli azokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top