Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. június 18-24.: Az igazságot világítják meg a héten az angyalok

Ezen a héten sok igazság derül ki a számodra. Most bizonyosan megtudhatod, milyen információk állnak a háttérben, vagy mi az, amit talán eddig eltitkoltak előled a többiek. A horoszkóp szerint az angyalok feltárják most a teljes igazságot.

Kos

Mihály arkangyal megvéd attól, hogy hibákat kövess el a héten. Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy segítsen felismerni, mi a helyes döntés azokban a helyzetekben, amelyekben vagy, és mi az, amit most akkor is érdemes megtenned, ha ahhoz össze kell szedned magadat.

Bika

Zsofiel arkangyal szépséges gondolatokat mutat neked. Olyan gondolatokat, amelyek sokkal értékesebbek a meglévő, és néha félelemmel teli gondolataidhoz képest. Érdemes Zsofiel arkangyallal azon dolgoznod, hogy a lehető legszeretettelibb gondolatokat választhasd egész héten.

Ikrek

Jeremiel arkangyal pontosan emlékszik, mire vágytál évekkel ezelőtt. Ő az az angyal, aki megmutatja neked is ezeket a vágyaidat, és abban is támogat, hogy felismerd, ezek a vágyak megvalósíthatóak. Most sokkal több a lehetőséged, most érdemes megvalósítanod a vágyaidat.

Az igazságot mutatják meg a héten az angyalok (iStock)

Rák

Haniel arkangyal jelenlétben könnyebben felismerheted a valódi érzéseidet. Azokat az érzéseidet, amelyeket eddig talán titkoltál önmagad elől is, és amelyeket talán nem tudtál kimutatni úgy, ahogy szeretted volna. Haniel arkangyal megtanít arra is, hogyan beszélhetsz az érzéseidről.

Oroszlán

Uriel arkangyal megvilágítja, hogy melyik döntésed lesz a legjobb választás a számodra. Ő az az angyal, aki mindenhova a megértés és a megvilágosodás fényét viszi el. Azt a fényt, amely eddig talán hiányzott az életedből, de most átjárja, és feltölti egész világodat.

Szűz

Raziel arkangyal fel tudja oldani a benned lévő bűntudatot, az összes magaddal szembe fordított haragodat. Talán azt gondolod, elrontottál vagy elmulasztottál valamit, talán azt képzeled, nem voltál elég jó egy helyzetben. Raziel arkangyal feloldja az öngyötrő gondolatokat.

Ez az angyal támogatja a héten a csillagjegyeket (iStock)

Mérleg

Őrangyalod szeretettel vesz körül egész héten. Neked nincs is szükséged másra, mint erre az isteni szeretetre, és hogy érezd, támogatás vesz körül téged. Őrangyalod szeretete olyasmi, ami mindig a rendelkezésedre áll. Mindig kérheted őrangyalodat, hogy öleljen át szeretet energiájával.

Skorpió

Raguel arkangyal igazságot tesz közted és a között, aki mostanában folyton támadó gondolatokat küld feléd. Raguel arkangyal megmutatja neked, hogy ő valójában csak szeretetre vágyik. Ha ezt a szeretetet megkapja tőled – legalább gondolatban –, megváltozik a kettőtök közötti kommunikáció is.

Nyilas

Rafael arkangyal gyógyító jelenlétében te is kigyógyulhatsz azokból a tévhitekből, amelyek most megbetegítenek. Talán olyan gondolatokat őrizgetsz, amelyek gyengítik a rezgésedet, talán olyan gondolatokat pörgetsz a fejedben, amelyek folyton elkedvetlenítenek, Rafael arkangyal gyógyító gondolatokat ad neked.

Ezen a héten is segítenek az angyalok, ha kéred (iStock)

Bak

Metatron arkangyal erőteljessé, harsánnyá és energikussá tesz téged, hogy könnyebben képviselhesd az akaratodat. Bármit is szeretnél elérni ezen a héten, Metatron arkangyal erőteljes energiáira számíthatsz. Az ő jelenlétében biztos lehetsz, hogy lesz erőd végigvinni a terveidet.

Vízöntő

Zadkiel arkangyal titkos utakon vezet el téged a megoldáshoz. Az a helyzet, amelyet meg szeretnél oldani, vagy meg szeretnél változtatni, valóban átalakítható, de nem olyan nyilvánvaló módon, mint hitted. Zadkiel arkangyal a legmeglepőbb, legszokatlanabb megoldásokon keresztül vezet a célodhoz.

Halak

Gábriel arkangyal türelemmel ajándékoz meg a héten. Erre pedig nagy szükséged is van, hiszen most türelmetlenül várnál egy eseményt. Gábriel arkangyal megnyugtat, és hasznos időtöltésekkel köti le a figyelmedet. Olyan programokra inspirál téged a kommunikáció angyala, melyek segítenek türelmesen kivárnod a te idődet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top