Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. április 28-május 4. – Meghallgatásra találtak a kérések…

Amiért fohászkodtál, amit kértél az elmúlt időszakban, a horoszkóp szerint meghallgatásra talált. Az angyalok csodás üzeneteikkel támogatnak, segítenek téged ezen a héten is. S milyen vágyad teljesülhet? Íme a részletek...

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzetben „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzenetet és javaslatot. A mostani, mindenkinek megterhelőbb időszakban különösen jól jöhetnek a pozitív és támogató mondatok, megerősítések. S persze az is, hogy tudhatod, nem vagy egyedül. Angyalod ezen a héten is ott van melletted…

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még könnyebben ráhangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével április utolsó napjaiban is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket és az eseményeket…

Kos

Raguel arkangyal arra kér, legyél elnézőbb ezen a héten. Érthető, ha a konfliktusok megviselik a lelkedet. Raguel arkangyal segít elsimítani a vitákat, hogy ismét harmóniába kerülhess magaddal és a környezeteddel. Önmagában azzal is nagyon sokat teszel a nyugalomért, ha elképzeled, hogy mindenkivel örömben, boldogságban, békében élsz már ma is. 

Bika

Sandalfon arkangyal csodás hírrel örvendeztet meg. Imáidat, a kérésedet meghallgatták az angyalok, s hamarosan a választ is megkapod. Bizakodhatsz, remélhetsz, hiszen egyre jobban alakul mostantól minden az életedben. Megérdemeled a sikert, hiszen sokat tettél érte. Ez most a te időszakod. Éld meg örömben, boldogságban, harmóniában. Megérdemled!

Ikrek

Ariel arkangyal támogat téged. Vágysz a szabadságra, az önállóságra, s hogy azt tehesd, amit igazán szeretnél. De a mostani a változások ijesztőnek tűnhetnek. Az új akkor érkezik az életedbe, amikor felkészültél a fogadására. Elengedted az idejét múlt dolgokat, s megengeded, hogy valami igazán új és izgalmas esemény történjen veled. Legyél ezért minél nyitottabb!

Rák

Azrael arkangyal szerint született tanácsadó vagy. Hihetetlen empátiával, megértéssel fordulsz a többiek felé, nagyszerűen látod és érzed mások problémáit. Nagyon sokaknak segítesz az útmutatásoddal. De neked is szükséged van a töltődésre. A félelmeket, az aggódást próbáld elengedni. Kérd Azrael arkangyal segítségét, s ő megmutatja a legjobb döntést ezen a héten.

Oroszlán

Zadkiel arkangyal támogat, hogy kihozhasd magadból a lehető legtöbbet ezen a héten. Legyél figyelmes, mert ismétlődő üzenetek formájában szólnak hozzád az angyalok. Higgy magadban, hiszen meg tudod oldani a gondokat, ahogyan mindig is boldogulsz az akadályokkal. Bátorságod a környezetedet is bátrabbá teszi. Legyél te a példakép, ebben nagyon jó vagy!

Szűz

Jophiel arkangyal segít nyugalomra találni, s türelmesnek lenni. Ezen a héten számos esetben teszteli az élet a türelmedet. Vedd észre, s próbálj megfelelni a kihívásnak. Jophiel arkangyal szerint minden álmod valóra vágyik, minden úgy történik, ahogy szeretnéd, de a megvalósuláshoz még türelmesnek kell lenned. Tápláld, erősítsd a hitedet! Kitartással éred el a célodat.

Melyik arkangyal támogat téged ezen a héten?

Melyik arkangyal támogat téged ezen a héten? (fotó: Getty)

Mérleg

Mihály arkangyal segít, hogy végre biztonságban érezhesd magad. Mostanában minden kiszámíthatatlannak, bizonytalannak tűnik, s ez nagyon megviseli a lelkedet. Mihály arkangyal támogat és erősít, hogy elhidd, hamarosan véget érnek a nehézségek. Nincs mitől félned, hiszen nem vagy egyedül. Bízz az angyali támogatásba, s kövesd a jeleket. Ott vannak körülötted.

Skorpió

Chamuel arkangyal segítségével rendezheted a párkapcsolatodat. Ezen a héten számos fordulat történik veled, amely megerősít és megnyugtat téged. Ha még keresed a párodat, kérd Chamuel arkangyal támogatását, s ő elvezet a szerelemhez. Talán másként, mint gondolod, de megkapod az ismerkedés lehetőségét. Legyél nyitott, s figyelj a megérzéseidre…

Nyilas

Metatron arkangyal arra kér, próbálj kicsit befelé figyelni ezen a héten. Belső gyermeked szeretetre, harmóniára, törődésre vágyik. S te pontosan ugyanígy érzel… Nem véletlenül. Figyelj magadra, szeresd és fogadd el a gyermeki énedet. Amikor jóban vagy magaddal, mindenki mással is könnyen kijössz. Most nagyon sokat segíthetsz magadnak és mindenki másnak is. 

Bak

Uriel arkangyal minden kérdésedre választ ad a héten. Fordulj hozzá, kérd a segítségét, s ő megmutatja neked a következő lépést. Segítségével visszaszerezheted a magabiztosságodat, s támogat, hogy mielőbb megtehesd a következő lépést a célod felé. Helyesek a megérzéseid, s kifejezetten jók most a lehetőségeid. Higgy magadban, s lépj a siker útjára. Jár neked!

Vízöntő

Raziel arkangyal különleges üzenetet közvetít. Egyre feljebb léphetsz a szellemi megismerés útján, s kihozhatod magadból a született médiumot, aki tisztán érez és érzékel. Te közvetítheted az angyalok üzenetét a környezetednek. De ehhez előbb engedd el a félelmeket, a korlátozó ítéleteket. Legyél tiszta és nyitott, amilyen a személyiséged. Felemelő érzés lesz! 

Halak

Rafel arkangyal szerint nagyon fontos, hogy figyelj és vigyázz magadra ezen a héten. Tudatosan táplálkozz, tölts minél több időt a szabadban, aludj eleget, és mozogj minél többet. Testednek, lelkednek szüksége van a figyelmedre. Bármi is foglalkoztasson, engedd el a gondokat, s legyél te a legfontosabb magadnak. Rafael arkangyal örömmel segít ebben…

Ez is érdekelhet Megnézem

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top