Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. július 16–22. – Valódi ajándékot küldenek az angyalok

Különleges ajándékot továbbítanak ezen a héten az angyalok. A horoszkópból az angyali segítőkön keresztül megtudhatod, milyen ajándékot küldenek most az égiek.

Kos

Raziel arkangyal segít téged ezen a héten, hogy tisztán, objektíven láthass valamilyen eddig megoldatlan helyzetre. Ha most szivárvány bukkan fel előtted az égbolton, biztos lehetsz, hogy Raziel arkangyal üzent neked. Nagyon hamarosan a megoldást is ugyanilyen pontosan láthatod.

Bika

Chamuel arkangyal támogat téged ezen a héten. Bátran kérheted a segítségét, ha új munkahelyre, netán új feladatokra vágysz. Az utóbbi időben azt érezheted, munkád már nem ad annyi örömet, mint korábban. Jól érzed, ideje váltanod. Chamuel arkangyal segít, hogy igazán kreatív és neked való munkahelyre találj.

Ikrek

Jophiel arkangyal szerint ideje rendet rakni magad körül és a fejedben is. Zaklatottnak tűnsz, az utóbbi időben nagyon sok minden történt veled, ami fenekestül forgatta fel az életedet. Ideje kisöpörni szó szerint és átvitt értelemben is az életedből a káoszt, a rendetlenséget, a zűrzavart. Jophiel arkangyal segít neked.

Rák

Ariel arkangyal bátorsággal tölti meg a szívedet. Ezen a héten szükséged is lesz minden bátorságodra, hiszen több kihívásnak is eleget kéne tenned. Ariel arkangyal segítségével kiállhatsz önmagadért, de a félelmekkel is szembenézhetsz. Érdemes kérned az angyali segítséget.

Oroszlán

Mihály arkangyal támogat téged ezen a héten. A Teremtő a saját képére alkotott téged, minden tulajdonsága benned is megjelenik. Te is képes vagy a teremtésre, kreatív és alkotó energiákkal rendelkezel. Mihály arkangyal pedig segít, hogy kihozhasd magadból a lehető legtöbbet.

Szűz

Jeremiel arkangyal Isten kegyelmét közvetíti neked. Jeremiel arkangyal segítségével megbocsáthatsz magadnak és mindenki másnak is az életedben. Isteni kegyelemben részesülsz, ami különleges jutalom. Érezd most az angyali energiákat, és fogadd örömmel a támogatást, a segítséget. Megérdemled.

Valódi ajándékkal lepnek meg az angyalok a héten (iStock)

Mérleg

Hániel arkangyal szerint a mai telihold tökéletes, hogy elengedj mindent, amire nincs már szükséged. Ahhoz, hogy a következő újholdkor új feladatokba, célokba kezdhess, előbb le kell zárnod, el kell engedned a múltat és mindazt, ami hátráltat téged. Hániel arkangyal nagyon sokat segít neked nemcsak ma, de egész héten át.

Skorpió

Uriel arkangyal tolmácsolja neked az égiek üzenetét: imáid meghallgatásra találtak, amiért eddig fohászkodtál, remek ötleten keresztül válik valóra. Az a gondolat, ami többször is eszedbe jut csak úgy, spontán ezen a héten, válasz a kérdésedre. Vidd tovább ezt az ötletet, hiszen Uriel arkangyal a célod megvalósításában is támogat téged.

Nyilas

Sandalphon arkangyal valódi ajándékot továbbít neked ezen a héten: a szeretet ajándékát. Fogadd el az isteni szeretetet, az isteni ajándékokat. Nincs más dolgod, mint széttárni a karodat és elfogadni mindazt a jót, amit a Sandalphon arkangyal továbbít neked. Nyisd meg a héten a szívedet.

Bak

Rafael arkangyal üzenete szerint ezen a héten tudatosan kell figyelned magadra, az egészségedre. Ha lehetséges, fogyassz most minél több friss zöldséget, gyümölcsöt, tested és a lelked hálás lesz érte. Aludj és pihenj minél többet, erre van most a legnagyobb szükséged.

Vízöntő

Raquel arkangyal mindenkor segít téged, amikor úgy érzed, meginog a hited. Raquel arkangyal támogat és erősíti a lelkedet, hidd el, most minden úgy a legjobb, ahogyan éppen történik. Minden esemény érted történik, próbáld meglátni az isteni rendet. Te különösen érzékeny vagy az égiek energiáira, pontosan tudod, mikor mit és hogyan kell tenned.

Halak

Zadkiel arkangyal segít megbocsátani magadnak. Próbálj szeretettel közelíteni önmagad felé, hidd el, nagyon is szerethető lélek vagy. Megérdemled az isteni szeretetet, ahogyan az emberek szeretetét is. Zadkiel arkangyal segít megnyitni a szívedet.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top