Horoszkóp

Ez az arkangyal segít téged a horoszkóp szerint

Születésed időpontjához nemcsak az asztrológiai jegyed, hanem védelmező arkangyalod is tartozik, aki segít megtalálni az életfeladatodat, de abban is támogat, hogy legyőzhesd az előtted álló nehézségeket. Most megismerheted, melyik arkangyal tartozik a csillagjegyedhez, vagyis ki az, aki leginkább segít és óv téged.

Kos: Ariel arkangyal

kos csillagjegy arkangyalok horoszkópA Kosnak Ariel arkangyal, a gyógyítás és a természet hírnöke segít az útján. Ariel arkangyal mindenkinek szívesen segít, hogy fizikai és metafizikai síkon is újra kapcsolódni tudjunk az Anyatermészethez.

Bika: Sámuel arkangyal

bika csillagjegy arkangyalok horoszkópBika mellett Sámuel arkangyal áll, aki abban segít neki, hogy meglelje a lelki békéjét. Emellett ő az, aki harmóniát és megértést hoz a párkapcsolatokba is.

Ikrek: Zádkiel arkangyal

ikrek csillagjegy arkangyalok horoszkópAz Ikrek Zádkiel arkangyalra, a megbocsátás szimbólumára támaszkodhat a leginkább. Ő az az arkangyal, aki segít túllépni a múlton, és segít feldolgozni a régi sérelmeket.

Rák: Gábriel arkangyal

rák csillagjegy arkangyalok horoszkópA  Rákot, az isteni erővel is rendelkező Gábriel arkangyal segíti abban, hogy ráleljen szülői vénájára, de abban is, hogy meg tudja őrizni a lelkében élő gyermeket.

csillagjegyek arkangyalok horoszkóp

Ezek az arkangyalok segítik a csillagjegyeket (Thinkstockphotos)

Oroszlán: Raziel arkangyal

oroszlán csillagjegy arkangyalok horoszkópAz Oroszlánt Raziel arkangyal segíti a megismerés felé vezető úton. Vele együtt az Oroszlán megismerheti az élet nagy titkait és felfedezheti a valódi bölcsességet is.

Szűz: Metatron arkangyal

szűz csillagjegy arkangyalok horoszkópMetatron arkangyal azért áll a Szűz mellett és támogatja őt, hogy megismertesse vele a spirituális utat. Lelassítja és a gyógyítás felé vezeti a Szüzet, aki így másokon is képes segíteni.

Mérleg: Jophiel arkangyal

mérleg csillagjegy arkangyalok horoszkópA Mérleget Jophiel, a szépség arkangyala támogatja és segíti. Jophiel a feng shujjal is kapcsolatban áll, ő segít tisztaságot és rendet varázsolni a Mérleg környezetébe és az életébe is.

Skorpió: Jeremiel arkangyal

skorpió csillagjegy arkangyalok horoszkópAmikor a Skorpió úgy érzi, minden okkal történik, Jeremiel arkangyal beszél hozzá. Neki hála, képes lesz tanulni az élet leckéiből, és maradéktalanul elfogadni a sorsát.

csillagjegyek arkangyalok horoszkóp

Arkangyalok segítik és támogatják a csillagjegyeket (Thinkstockphotos)

Nyilas: Ráguel arkangyal

nyilas csillagjegy arkangyalok horoszkópA Nyilas mellett Ráguel, a barátság arkangyala áll. Ő az, aki békét és harmóniát közvetít a világba, így a Nyilas segítségével könnyedén elkerülheti a félreértéseket.

Bak: Azrael arkangyal

bak csillagjegy arkangyalok horoszkópA Bak mellett Azrael, a halál arkangyala áll. Ő ruházza fel a Bakot azzal az erővel, amellyel segíteni tud másoknak a gyász, a veszteség érzésének feldolgozásában.

Vízöntő: Uriel arkangyal

vízöntő csillagjegy arkangyalok horoszkópA Vízöntő Uriel arkangyal segítségével mindig rátalál a legjobb ötletekre és megoldásokra. Uriel segít akkor is, amikor nehéz döntésekben kell dűlőre jutnia.

Halak: Sandalphon arkangyal

halak csillagjegy arkangyalok horoszkópA Halak Sandalphon arkangyal segítségével nemcsak a saját gondolatait, hanem az isteni gondolatokat is képes tudatosan közvetíteni zene, próza vagy éppenséggel vers formájában.

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top