Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. február 25-március 2. – Meggyógyítják az életedet az angyalok

Az angyalok a test és a lélek bajai mellett az életedet is meggyógyítják. S teszik ezt azért, megélhesd a valódi örömet és boldogságot. Vajon mi mindent érdemes kérned tőlük ezen a héten? A különleges horoszkópban megtalálod a választ.

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzet esetén „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod a támogatást, az angyali üzenetet. Valójában kár lenne, hiszen valamiért mégiscsak erre a cikkre kattintottál.

Ha kedvet tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még könnyebben hangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, az imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted szívhez szóló üzeneteiket. Rajtad múlik, hogy elfogadod-e. Ezen a héten valójában bármelyik angyal támogatását, segítségét kérheted.

Kos

Az angyalok üzenete szerint valódi csodák várnak rád ezen a héten. Nem véletlenül érzed magad úgy, hogy rajtad már csak a csodák segíthetnek. Nos, hidd el, hogy a csodák léteznek, s azok előbb megtörténnek, mint sejted. Legyél most különösen nyitott az angyali segítségre. Csak kérned kell őket, s a csodák megérkeznek…

Bika

Az angyalok szerint hajlamos lehetsz „ostorozni” magad. Pedig az önelfogadás, az önszeretet az alapja, hogy igazán boldog életet élhess. Az angyalok tudják, hogy szíved szomjazik a szeretetre, a szerelemre. Imáidat meghallgatták, s teljesítik is a kérésedet. Ehhez figyelj befelé, s kövesd a belső hangokat. Bármilyen furcsák is legyenek.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, nagyon megérdemled a békét, a nyugalmat, a harmóniát. A konfliktusod megoldódik, amint más szemmel látod a partneredet. Próbálj a felszín mögé pillantani, hiszen csak ott láthatod meg a valódi fényt és szeretetet. Ne keresd a vitákat többé, inkább a szeretetre fókuszálj, s az életed, a párkapcsolatod is csodás gyógyulási folyamaton halad át.

Rák

Az „angyalok segítenek” üzenete szerint bizonyos helyzetek addig nem oldódhatnak meg az életedben, amíg abban a hitben élsz. Amíg el nem engeded azokat. Gyógyítónak születtél, ezért meg tudod gyógyítani magadat és az életedet is. Ne arra figyelj, hogy mi nem jó az életedben, hanem egyszerűen csak higgy az angyalok bölcsességében és segítségben. Kérd őket már ma! 

Oroszlán

Te is tudod, hogy a zenében mennyi pozitív és gyógyító energia rejlik. Az angyalok javasolják, hogy hallgass minél több lágy és érzelmes dallamot. Ha kedved tartja, énekelhetsz, amitől önmagában is sokkal jobb lesz a kedved, s újra egyre optimistábban tekintesz a lehetőségeidre. Tehetséges vagy a zenében, ismerd fel és használd ezt a különleges képességet.

Szűz

Az angyalok szeretnék, ha egyensúlyba hoznád magad. A munkát, a mindennapi feladatokat egyensúlyba kellene hoznod a spiritualitással, a mozgással, a családoddal. Amikor egyensúlyban vagy, boldog a lelked, ellenkező esetben meg úgy érzed, hogy semmire sincs elég időd. Mozogj mindennap, töltsd a lelked, pihenj, lazíts és képes lesz a valódi örömre is.

Meggyógyítják az életedet most az angyalok (fotó: Getty)

Mérleg

Az angyalok üzenete szerint annyi kérést, fohászt küldhetsz nekik, amennyit csak szeretnél. Kisgyermekként a szüleidben bízhattál, rájuk támaszkodtál, most bátran teheted ezt az angyalokkal, s lelked pontosan olyan biztonságra talál, mint annak idején. Ugyanúgy felébred a lelkedben az őszinte öröm és boldogság, mint kisgyermekként. Tegyél egy próbát!

Skorpió

Őrangyalod csodás üzenete szerint ezen a héten megtapasztalhatod, hogy sosem vagy egyedül. Vigyáz rád, támogat téged. Sosem ítélkezik fölötted, ellenben mindig segít, csak kérned kell tőle. Az is elég, ha gondolatban teszed. Azért van melletted, hogy támogathasson a spirituális fejlődésedben. Mit szeretnél kérni tőle? Gondold át, és fogalmazd meg neki!

Nyilas

Az angyalok folyamatosan melletted állnak. Talán fura gondolataid vannak mostanában. Nem véletlenül, ők sugallják neked ezeket. Arra kérnek téged, hogy fordulj hozzájuk, kérd, hogy támogathassanak, segíthessek téged. Bármit elmondhatsz nekik, s egyre erősebben érezheted a jelenlétüket is. Ne kételkedj a létezésükben, inkább higgy a támogatásban. Megérdemled!

Bak

Az angyalok szerint a kéréseid meghallgatásra találtak. De minden az isteni időzítés törvényének engedelmeskedik. Semmit sem siettethetsz, mert a mozaikdarabkáknak össze kell állniuk a teljes egésszé. Ha kapkodva helyezed egymás mellé az apró darabkákat, a kép zavaros és kusza lehet. Kérd az angyalok segítségét, hogy pontosan érezhesd, merre tart az életed…

Vízöntő

Hited már eljutott arra a szintre, amikor biztosan tudod, hogy az univerzumtól mindent megkapsz, amire csak szükséged van. Az angyalok üzenete szerint a bőség megérkezik az életedbe, hiszen napról napra a hiteddel teremted magadnak. Folytasd tovább a kitartó „munkát”, és nemcsak az anyagi, de a lelki és spirituális bőséget is hamarosan megtapasztalhatod.

Halak

Az angyalok üzenete értelmében nyugodt és csendes időszak vár rád. A gondok, a problémák hamarosan megszűnnek az életedben, de ehhez előbb el kell engedd az aggódást és a félelmet. Amint megtapasztalod a teljes lelki nyugalmat, a gondok is szertefoszlanak az életedben. Nem a probléma megoldása hozza a nyugalmat, hanem a nyugalom űzi el a gondokat… 

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top