Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp november 6-12.: Az intuíció útján üzennek az angyalok

Az intuíciód különösen erős lehet ezen a héten. Az intuíciódra most mindennél fontosabb figyelned, hiszen ezen az úton kapod az angyali üzeneteket. A horoszkópból most is megtudhatod a részleteket.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyŐrangyalod melletted áll életed minden pillanatában. Most is őt érdemes megkérned, hogy vegyen körül védelmező égi szeretettel, és vegyen körül csodákkal. Őrangyalod csodái egyidejűségekben jelennek meg, és biztos kézzel vezetnek az utadon.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyJeremiel arkangyal segít neked, hogy más szemmel nézhess ezen a héten a helyzeteidre. Jeremiel arkangyal megmutatja azokat a rejtett hatásokat és titkos összefüggéseket, amelyek birtokában sokkal pontosabban és tisztábban érted meg, mi történik benned, körülötted.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegySámuel arkangyal segít megtalálnod az igazi megoldást egy olyan helyzetben, amelyben már jó néhány hamisat kipróbáltál. Sámuel arkangyal olyan megoldást mutat neked, amely valóban végleges, és amellyel nemcsak te nyersz, de a többiek is.

heti angyalhoroszkóp 2018. november 6-12.

A megérzéseken keresztül segítenek az angyalok (Thinkstockphotos)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyZsofiel arkangyal segít rendet rakni a feladataid között. Most túl nagy kavarodás van a feladatokban, és úgy érzed, már nem vagy képes, kiigazodni közöttük. Zsofiel arkangyal nemcsak átlátja a feladataidat, de erőt és hitet is ad hozzájuk.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópRafael arkangyal segít neked abban, hogy végre kipihend magad. Rafael arkangyal szerint három dologra van szükséged minden nap: friss levegőre, tiszta vízre és megfelelő mennyiségű alvásra. Figyelj oda, hogy mindháromból eleget kapjon a tested, mert ez indítja el az öngyógyító folyamatokat.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyAriel arkangyal pontosan tudja, mire vágysz, és a héten számtalan utat mutat, hogyan valósíthatod meg a vágyaidat. Ariel arkangyal erőteljes vezettetése olyan lehetőségekhez visz el, amelyekről korábban nem is álmodtál volna.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyMihály arkangyal megvéd téged mindenfajta negatív hatástól és mindenfajta alacsony rezgésű energiától. Érdemes minden nap megkérned Mihály arkangyalt arra, hogy védelmezzen, és vigyázzon rád. Ha Mihály arkangyal melletted van semmi és senki sem árthat neked.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyZadkiel arkangyal segít, hogy észrevedd és megértsd azokat a rejtett folyamatokat, amelyek körülötted zajlanak. Talán nem veszel észre valamit, és talán szükséged van az angyali inspirációra ahhoz, hogy észrevedd és megértsd az összefüggéseket. Kérd az angyalok segítségét.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyHaniel arkangyal segít felhangosítani az intuíciódat. Gondolj úgy Haniel arkangyalra, mint egy szeretetteli edzőre, aki megmutatja neked, hogyan erősítheted és gyakorlatoztathatod a hatodik érzékedet. A héten minden döntésedben hallgass a belső hangodra!

heti angyalhoroszkóp 2018. november 6-12.

Érdemes “felhangosítani” az intuíciót (Thinkstockphotos)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegySandalfon arkangyal segít neked észrevenni a kéréseidre és az imáidra adott válaszokat. Ezek felett a válaszok felett néha elsiklasz, és néha nem veszed észre az útmutatást. Sandalfon arkangyal segít, hogy egyértelműen megérthesd az égi vezettetést.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyUriel arkangyal pontosan tudja, mit szeretnél megtanulni. Úgy értem, ő már tudja a tananyagot, ismeri a szakmai fogásokat, és előre tudja az összes vizsgakérdést is. A héten csak Uriel arkangyallal együtt tanulj és vizsgázz!

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyRaziel arkangyal segít neked megteremteni azt az életet, amelyre vágysz. Raziel arkangyal a bölcs és szeretetteli varázslatok tudója, aki szívesen megmutatja, megtanítja neked ezeket a varázslatokat, hogy varázslatossá és boldoggá tehesd az életedet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top