Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp augusztus 7-13.: Nehéz lesz a hét angyali segítség nélkül

Ez a hét olyan feladatok elé állíthat, ami nagyon sok nehézséget okozhat. Az angyalok segítsége nélkül talán nem is tudod megoldani a váratlan helyzeteket. Most még fontosabb, hogy kérd angyalod támogatását. A horoszkópból az is kiderül, melyik arkangyal siet a leggyorsabban a segítségedre. Most fontosabb kérned, mint eddig bármikor...

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyIdeje rendbe tenned egy helyzetet, de nem biztos, hogy jól sikerülhet angyali segítség nélkül. Zsofiel arkangyal segít, hogy valódi rend és rendezettség legyen ebben az ügyben és az életedben. Kérd meg Zsofiel arkangyalt, segítsen átláthatóvá tenni a bonyolult és zavaros ügyeket, és segítsen rendezni mindazt, amivel eddig nem boldogultál.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyA lelkednek nagyon határozott terve van erre az életedre, és nagyon szeretné megvalósítani ezt a tervet. A boldog gondolataid és a szeretetteli megérzéseid vezetnek a terved megvalósításának irányába, de ha pontosabban szeretnéd érteni a lelked tervét, kérd meg Zadkiel arkangyalt, hogy segítsen, és juttassa az eszedbe.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyAzrael arkangyal segít kiegyenlíteni egy egyenlőtlenséget, és segít ledolgozni egy hátrányt az életedben. Különösen erőteljes lesz Azrael arkangyal segítő hatása, ha úgy érzed, hátránnyal születtél. Kérd meg Azrael arkangyalt, változtassa előnnyé a hátrányaidat, és tegyen esélyessé egy olyan győzelemre, amelyről már lemondtál.

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyNem tudod elmondani valakinek, amit szeretnél, mert fizikailag nincs ott, ahol te vagy. Ha telefonon nem tudod vagy nem akarod megosztani vele a gondolataidat, kérd meg Gábriel arkangyalt, a hírvivő angyalt, mondja el neki azt, amit te nem tudsz. Figyeld meg, ezután mennyivel könnyebb és egyszerűbb lesz a kommunikációtok.

heti angyalhoroszkóp augusztus 7-13.

Ebben kérheted a héten az angyalok segítségét (Thinkstockphotos)

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópSámuel arkangyal segít megtalálni azt, amit elveszítesz a héten. Persze az a legjobb, ha már előre szólsz Sámuel arkangyalnak, segítsen abban, hogy ne veszítsd ezt a tárgyat. Ha nem tudsz vigyázni a dolgaidra, vagy ha a strandon őrizetlenül hagyod a cuccaidat, még inkább jól jön Sámuel arkangyal segítsége.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegySzeretnéd tudni, mit hoz a jövő, de nincs aki megmondja? Ariel arkangyal szívesen segít neked megismerni a közeljövő folyamatait. Kérd meg Ariel arkangyalt, tudassa veled, milyen folyamatok várhatóak a héten, és persze figyelj a jelekre. Hamarosan valaki arról beszél, amiről tudnod kell, vagy valaki leírja neked egy üzenetben a legfontosabbakat.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyÚgy érzed, az angyalok magukra hagytak, vagy legalábbis értelmetlenül kommunikálnak veled? Kérd meg Sandalfon arkangyalt, hozzon neked jeleket arról, valóban ott van körülötted az égi segítség. Ezután vedd észre, milyen sokféle jellel vezetnek az angyalok, és milyen sok csodával ajándékoz meg Sandalfon arkangyal téged.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyValakivel függő viszonyba kerültél, ami pedig egyre inkább megnehezíti az életedet. Rafael arkangyal segít feloldani a közöttetek lévő egészségtelen függést, és segít meggyógyítani a kapcsolatotokat. Kérd meg Rafael arkangyalt, úgy szüntesse meg a függőségi köteléket kettőtök között, hogy a szakítás mindkettőtöknek fájdalommentes legyen.

heti angyalhoroszkóp 2018. augusztus 7-13.

Akkor segíthetnek az angyalok, ha kéred őket (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyMindenáron segíteni akarsz valakinek, de eddig nem jól sült el a dolog? Nyugalom, van olyan angyal, aki segít jót tenni az emberekkel. Jeremiel arkangyalt kérd meg arra, hogy erős inspirációkkal, könnyen felismerhető ötletekkel mutassa meg neked, hogyan tehetsz valóban jót azzal, akinek segíteni akarsz.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyUriel arkangyal segít neked megváltoztatni az időjárást. Na jó, azért nem a klímaváltozást fordítjátok vissza, és talán nem is szól egész napra az eredmény. De amikor éppen esik és nem akarsz elázni, vagy ha túlzottan is forrón süt a nap és árnyékra vágynál, érdemes kérned Uriel arkangyal segítségét, aki megment minden időjárás okozta nehézségből.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyA héten Raziel arkangyal, a karma ura áll melletted, és azonnal visszaad neked mindent, amit másokkal teszel. Ha ártasz valakinek, még aznap ártanak neked. Ha segítesz valakinek, még aznap segítenek mások is. Ha pedig azért teszel valamit, hogy a karma visszaadja, akkor veled is azért tesz meg valaki valamit, mert attól előnyöket vár.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyFélreértettél valamit, ami a héten megnehezíti az életedet. Raguel arkangyal segít neked, hogy az egyre szövevényesebb félreértésben is megtaláld a valóságot, és átlásd végre, mi is történik. Raguel arkangyal segít egyetértést hozni a félreértések helyébe, és segít abban, hogy ismét együtt dolgozz azokkal, akikkel segíthettek egymásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top