Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp október 2-8.: A Fény felé vezetnek az angyalok

A Fény felé segítik a csillagjegyeket október első hetében az angyalok. Most úgy érezheted magadat, mintha megvilágosodnál, hiszen fontos összefüggésekre eszmélsz rá. Talán eddig a sötétben tapogatóztál, most felgyullad a fény a fejedben és a szívedben is.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyZadkiel arkangyal segít neked abban, hogy eszedbe jusson, amire olyan nagyon szeretnél emlékezni. Most gyerekkori történetet szeretnél visszaidézni, de Zadkiel arkangyal segítsége nélkül valószínűleg sokkal nehezebben menne, mint vele. Kérd a segítségét, hálás leszel neki.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyAmikor elveszítesz valamit, Sámuel arkangyal mindig segít megtalálni, és mindig segít abban is, hogy a hiány a lehető legkevesebb kárt okozza neked. Könnyen lehet, a héten feledékenyebb vagy a szokottnál, ezért is jön jól Sámuel arkangyal segítsége.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyRaguel arkangyal segít kibékíteni valakivel az ellentéteiteket. Úgy tűnik, hogy most nagy harcokban vagytok, és sokkal jobb lenne mindenkinek, ha a harc helyett a békét tudnátok választani. Raguel arkangyal segítségével meglátjátok egymásban a szeretetet.

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyNincs okod bizonytalankodni a héten. Raziel arkangyal ott áll melletted, és gondoskodik, hogy mindenben és mindenkor magabiztosan végezhesd a dolgodat. Ő az az arkangyal, aki minden titkok tudója, és megmutatja neked a legegyszerűbb megoldásokat a héten.

heti angyalhoroszkóp 2018. október 2-8.

Ez az angyal támogatja a csillagjegyeket a héten (Thinkstockphotos)

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópGábriel arkangyal segít neked kiírni magadból a gondolataidat. Mindegy, mit írsz, levelet, beadványt, adatlapot, bármilyen szöveget, Gábriel arkangyal egészen biztosan a segítségedre siet. Ő segít abban, hogy mindig pontosan úgy fogalmazz, ahogyan az a legjobb.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyNem kell mindent most rendbe tenned, de amiben rendet vágsz, abban Zsofiel arkangyal segít neked. Ő az az angyal, aki pontosan tudja, minek hol a helye, és melyik ügyben mi a megfelelő döntés. Ezért a rendrakásban és a helyzetek tisztázásában is segít téged ezen a héten.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyMihály arkangyal megvéd téged a rossz döntéseidtől is. A héten azért hoznál rossz döntést, mert félelemből döntenél. Ez pedig kicsit sem jó taktika. Mihály arkangyal segít, hogy a döntéseid ne félelemből, hanem szeretetből szülessenek meg.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyMindig melletted van az Őrangyalod, aki nemcsak melletted áll, de vezet és támogat is téged. Őrangyalod abban segít neked, hogy tudd, merre van a helyes irány az életedben. Ezt nem is mindig olyan egyszerű megállapítanod, de az angyalok szerencsére mindenkor tudják.

heti angyalhoroszkóp 2018. október 2-8.

Az angyalok pontosan tudják, mi a legjobb a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyJeremiel arkangyal meg tudja mutatni neked mások titkos motivációit. Persze ezt nem azért teszi, hogy pletykáljon, hanem azért, hogy neked segítsen. Ha tudod, a többieket mi motiválja egy-egy helyzetben, akkor azt is jobban elfogadod, amit döntenek.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyInformációra van szükséged a héten, ezért most érdemes együtt dolgoznod Uriel arkangyallal. Ő az az angyal, aki segít megértened a körülötted zajló eseményeket, és aki a megértés fényével világítja meg a látszólag összefüggéstelennek tűnő helyzeteket is.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyAriel arkangyal segít neked abban, hogy minden mostani kiadásod megsokszorozódva térhessen vissza hozzád. Ariel arkangyal segít neked abban is, hogy ne kelljen aggódnod a pénz miatt, és az év végi kiadások se jelentsenek gondot a számodra.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyTöbb erőre és energiára van szükséged, mert túlvállaltad magadat? Metatron arkangyal segít neked, hogy energikusabb lehess, abban is támogat, hogy megtaláld azt a pihenési és feltöltődési módot, amelyre olyan nagy szükséged van most.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top