Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp szeptember 18-24.: Az angyalok lámpást tartanak neked a héten

Az angyalok lámpást tartanak neked a héten, ami azt jelenti, hogy megvilágítanak valamit, amiről nagyon is tudnod kellene már. Vajon mit nem vettél észre még az életedben, mi az, amire fel szeretnék hívni a figyelmedet? Az angyalhoroszkópban megtalálod a neked szóló választ.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyNem kellene bánkódnod amiatt, mert vége a nyárnak, és azért sem, mert azt hiszed, egy ajtó bezáródott, egy lehetőség elmúlt. Ez a lehetőség hamarosan visszatér hozzád, de addig is érdemes Azrael arkangyalt kérned, hogy segítsen elengedni mindent, ami már nem tesz boldoggá, vagy amit már rég el kellett volna engedned.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyMihály arkangyal egész héten arra biztat, hogy sokkal nagyobb lendülettel, nagyobb energiával haladj a céljaid felé. Ha ehhez a lendülethez és energiához szükséged van még egy kis bátorításra, azt is megkaphatod Mihály arkangyaltól. Az angyalok most megmutatják neked a vágyaid felé vezető utat.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyMetatron arkangyal látja, milyen küzdelmet folytatsz az idővel, különösen a határidőkkel. Ha kéred, Metatron arkangyal segít, hogy ebben a küzdelemben te kerekedhess felül, és te legyél az, aki győztesen kerül ki a viadalból, segítségével szinte bizonyosan mindig mindennel időben leszel.

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyHaniel arkangyal segít neked abban, hogy minden női szerepben megtaláld a helyedet, és össze is tudd hangolni ezeket a szerepeket. Talán túl szigorú elvárásaid vannak azzal kapcsolatban, milyen anyának, társnak, szeretőnek, nővérnek, barátnőnek kéne lenned. Haniel arkangyal segít meggyógyítani ezeket az elvárásokat.

heti angyalhoroszkóp 2018-szeptember 18-24.

Lámpást tartanak feléd a héten az angyalok (Thinkstockphotos)

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópZadiel arkangyal emlékeztet rá, hogy milyen sok dolgod van a héten. Ez pedig azért jó hír, mert egyébként annyira átláthatatlanná kuszálódnának a feladataid, hogy már nem vagy benne biztos, mikor mit kell tenned. Zadkiel arkangyal emlékeztet az ígéreteidre, a feladatokra és a segítőidre is.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyRafael arkangyal meggyógyítja egy olyan viszonyodat, amelyről már el is felejtetted, hogy elromlott. Talán már régóta nem beszéltetek, vagy régóta nem egy felé jártok. Rafael arkangyal segít, hogy ez a kapcsolat meggyógyuljon, és segít abban is, hogy újra szeretettel közeledjetek egymáshoz.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyZsofiel arkangyal az őszi rendrakásban és kertrendezésben is segít. Mindegy hol és mit szeretnél rendbe tenni, érdemes most Zsofiel arkangyal segítségét kérned. Ő az az angyal, aki pontosan tudja, milyen fontos a számodra, hogy szeretetteli energiák, támogatás és átlátható helyzetek vegyenek téged körül.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyŐrangyalod mindig melletted áll, és mindig vigyáz rád. De ugyanígy, a szeretteid mellett is ott állnak az őrangyalaik és vigyáznak rájuk is. A gyerekeid őrangyalaival például megbeszélheted, mindig álljanak a kicsik mellett, és segítsék őket. A szüleid őrangyalait pedig arra kérheted, hogy segítsenek nekik eligazodni a modern világban.

heti angyalhoroszkóp 2018. szeptember 18-24.

Vajon mit nem vettél még észre? (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyAriel arkangyal a legszívesebben kézen fogna, és kivezetne a természetbe. Ariel arkangyal tudja, milyen nagy szükséged van rá, hogy kihasználd az indián nyarat, és töltekezz a természet tisztító, gyógyító energiáival. Ariel arkangyal tudja, milyen fontos, hogy a telet napfénnyel feltöltekezve, jókedvűen várhasd.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyRaguel arkangyal abban segít neked, hogy minden helyzetben a legjobb döntést hozd meg a héten. Máskor talán lemondanál az erődről, vagy épp ellenkezőleg, visszaélnél vele. Raguel arkangyal segít, hogy az erődet harmonikusan, hitelesen és magabiztosan használhasd. Ez pedig olyan előnyt jelent, amellyel mindenképpen érdemes élned.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyHa nem tudod pontosan, mit kell tenned, kérd Uriel arkangyalt, hogy világítsa meg előtted a lehetőségeket. Nyugodtan gondolj úgy Uriel arkangyalra, mintha az éjszakában lámpással a kezében haladna előtted, és mintha valóban az utadat világítaná meg. Uriel arkangyal pontosan tudja, melyek azok a lehetőségek, amelyeket nem vettél észre eddig.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyAzt hiszed, mindenképp nagyon elfoglaltnak kell lenned? Azt hiszed, az eredmények csak szenvedés árán jöhetnek? Sandalfon arkangyal szívesen megmutatja, mekkorát tévedsz. Sandalfon arkangyal pontosan tudja, milyen könnyen és egyszerűen érheted el az eredményeidet, ha először mindent gondolatban teremtesz meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top