5 szuper tipp, hogy segítséget kérj az angyaloktól

nlc | 2020. Február 12.
Talán te is kérted már az angyalok segítségét, aztán mégsem tapasztaltál különösebb változást az életedben. Valójában egyetlen ima is elegendő ehhez, de ennél azért mégis picit többre lehet szükséged. Íme, 5 szuper tipp, amit érdemes kipróbálni.

Az angyalok folyamatosan körülvesznek téged. Őrangyalaid támogatnak, segítenek, de csak akkor, ha kifejezetten kéred őket. Csak és kizárólag veszély esetén léphetnek közbe. Talán tapasztaltad is, hogy csodával határos módon kerültél el valamilyen kellemetlen szituációt. De hogy a mindennapi életben is teljesítsék az angyalok a kívánságaidat, vesd be a következő szuper trükköket!

1. tipp: Határozd meg, hogy meddig kéred az angyalok jelzéseit

Azonnali jeleket csak nagyon ritkán kapsz az angyaloktól. Pedig sokan valóban azt várják, hogy amint kérték a segítséget, néhány percen belül az máris az ölükbe hulljon. Az esetek többségében mégsem így történik. A leginkább akkor érkeznek a jelek, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. Adj magadnak és persze az univerzumnak is néhány napot a válaszhoz, közben pedig ne kutasd folyton a jeleket. Nagyszerű ötlet a kérésedkor meghatározni, hogy meddig vársz a válaszra, a jelekre. Például: „kérlek, küldjetek egyértelmű jelet vasárnap estig”.

2. tipp: Ne kételkedj az angyali jelekben

Az angyalok több módon lépnek kapcsolatba veled, és valójában minden lehetséges eszközt bevetnek, hogy felhívják a jelekre a figyelmedet. Ezek a jelzések ugyanakkor nem biztos, hogy teljesen egyértelműek számodra. Ilyenkor pedig sokan hajlamosak lehetnek kételkedni, hogy az a valami, amit láttak, valóban jelzés volt-e. Az angyalok többnyire szimbólumokkal üzennek, érzékszervekkel is érzékelhető jeleket ritkán tapasztalhatsz. Engedd el a kételyeket, s inkább figyeld a többször is megjelenő üzeneteket.

Így érdemes kérned az angyalok segítségét (fotó: Getty)

3. tipp: Kérj többszörös jeleket az angyaloktól

Ha azt kéred az angyaloktól, hogy háromszor küldjék el ugyanazt a jelet a kérésedre, kérdésedre válaszul, nagy valószínűség szerint harmadszorra beugrik, hogy ezzel a jelzéssel kétszer már összefutottál. Sokan alkalmazzák ezt a technikát, állításuk szerint remekül működik.

4. tipp: Legyél nyitott és fogadókész az angyalok üzeneteire

Legyél mindig nyitott, és tiszta szívvel fogadd az angyalok üzeneteit. Legyél éber és figyelmes, a külső jeleken túl természetesen a megérzéseidre is érdemes odafigyelned. A jeleket könnyebben be tudod fogadni, amikor nyitottan állsz a világ történéseihez, és ezzel az angyalok dolgát is megkönnyíted.

5. tipp: Használd a számokat, hogy megértsd az angyalok jeleit

Amikor eldöntendő kérdésre szeretnél választ kapni, próbáld ki a számokat. Kérheted az angyaloktól, hogy amelyik döntés számodra a kedvezőbb, azzal kapcsolatosan számokban üzenjenek. Például az első lehetőséget 111 formájában küldjék, míg ha a másik lehetőség jobb a számodra, akkor a 222 jelenjen meg minél többször körülötted. Ne kutasd a számokat folyamatosan, de ha többször egymás után látod valamelyiket felvillanni, biztos lehetsz a döntésed sikerében.

(via The Earth Tribe)

Exit mobile version