A 12 csillagjegy hazatér egy fárasztó nap után

nlc | 2020. Február 22.
Nem egy vicc kezdődik így, bár nevetni végül ezen is lehet.

Nézzük meg, hogyan viselkedünk egy fárasztó nap után, ha hazaérkeztünk!

Kos

Még az előszobában veszi a cipőjét, kabátját, de már meséli, hogy milyen extra fáradt. Meg a főnök barom volt. A kolléganő olyan szűk szoknyát viselt, hogy látszódtak a hurkái, a férfi kolléga meg az új sáljában tök ripacsként nézett ki. Ha nem érkezik azonnali, együttérző sajnálkozás a családjától, akkor ott kő kövön nem marad, mert betoppan a nappaliba, és észrevesz egy koszos bögrét, elzavarja a gyereket házi feladatot írni, ráripakodik a párjára, hogy miért nem porszívózott fel, és megérdeklődi, mi a kaja.

Bika

Nyílik az ajtó, és bejön rajta egy úthenger. Egy lendülettel repül le a cipője és a kabátja, majd a másodperc törtrészén belül már a hűtőszekrényben kurkászik. Mit lehet enni, mit lehet inni. Felszerelkezve egy bögre tejjel / narancslével, három szelet kenyérrel, felvágottal és egy csokidarabbal a nappali kanapéjára heveredik. Miközben iszik, eszik, a tévét nézi, a telefonját nyomkodja és az ölében a laptopon chatel a közösségi oldalon.

Ikrek

Hazaérkezve közösségi életet él a legkényelmesebb kinyúlt pólójában és a vicces mamuszában az ágy kellős közepén. Bulit szervez a Facebookon, nyolc emberrel csacsog messengeren, videóbeszélgetést tart a barátnőivel, barátaival. Ha nő, akkor még lábkörmöt is fest mindeközben, és valami hirtelen talált kajamaradékot csipeget. Csacsog, pörög, szervezkedik. Órákon át. Fáradhatatlanul.

A többi csillagjeggyel kapcsolatos jóslatokért a Bouvet Caféblog posztjára érdemes kattintani.

Exit mobile version