Horoszkóp

Íme a tökéletes otthon 3 csillagjegy számára

Hol élnél szívesen? Képzeld el álmaid otthonát, és azt is, a világ melyik szegletében próbálnád ki magad. A levegő jegyek vágyait mutatjuk be.

A szerencséseknek megadatik, hogy megannyi városban, országban és lakhelyen próbálhatják ki az életet, mielőtt bárhol is otthonra találnának. Bár ez személyiség és csillagjegyfüggő is lehet. Egyes jegyek szülöttei jobban ragaszkodnak a gyerekkori otthon érzéséhez, és mindig visszatérnek a szülő ház közelébe, és nem is vágynak ennél többre. Most a levegő elemhez tartozó csillagjegyek álomotthonaiba látogatunk, egyelőre csak képzeletben. Valóra váltani már az ő dolguk lesz.

jurták

Fotó: Unsplash

Vízöntő – szokatlan és semmiképpen nem hagyományos

Hihetetlenül eredeti személy vagy, szereted a hagyományostól eltérő dolgokat. Így igaz ez az otthonod esetében is. Nem zavar, ha a házad, lakásod kicsit kesze-kusza, szabálytalan. És mivel foglalkoztat a környezet és annak védelme, attól sem riadsz meg, ha ez a hely a természet közelségében van. Egyre több módja van a természetközeli életnek, így neked tökéletes helyed lenne egy modern jurtában! Közép Ázsiában még ma is sokan élnek jurtában, és az ősmagyarok is jurtát állítottak, ha valahol lecövekeltek a kalandozás közepette. A jurtát ott állíthatod fel, ahol csak szeretnéd, és belekezdhetsz a környezettudatos életmódba. Fenntartható anyagokból készül, innentől pedig rajtad múlik, milyen kicsire zsugorítod az ökológiai lábnyomodat. Bárki kérdez rá, hogy hol laksz, ezzel kapcsolatos témák ezreibe kezdhetsz bele, miután válaszoltál: „Egy jurtában.”

provanszi

Fotó: Pixabay

Mérleg – egy provanszi ház, ihletet adó terekkel

Kifinomult vagy, romantikus és művészi. Imádod, ha rengeteg ember vesz körül, nagy étkezések a családdal, barátokkal. Ha valami igazán illik hozzád, akkor az a provanszi stílus. Ha tehetnéd, ennek hallatán már csomagolnál, és repülnél a francia Nizzába, hogy onnan indulva felkutasd álmaid otthonát. A provanszi stílust pedig addig is becsempészheted az otthonodba. Harmónia és egyensúly, rendezett összkép, meleg színek, otthonos bútorok. Akik ezért a stílusért rajonganak, túl vannak már a csillogó, túldíszített otthon korszakán, és előnyben részesítik a kényelmet, és az egyszerűség szépségét. Nagy és szellős terek, megannyi kis erkély, teraszok fent és lent. Bárhová ülsz ki elmélkedni, festegetni, mindig ihletet ad a változó látvány. És egy ilyen házban azon sem kell aggódni, hova helyezed el a sok kedves vendégedet.

mediterrán

Fotó: Pixabay

Ikrek – a vibráló mediterrán érzés

Szeretsz mindent, ami eklektikus, kissé kaotikus, de van hely bőven társaságot hívni, és a látóhatár is végtelen. Élénk, impulzív természeted van. Mi másra gondolna az ember, mint hogy a szenvedélyes mediterrán életérzés való neked? Hatalmas üvegablakok, amik összekötik a belső és külső világot, és tágítják az amúgy sem kicsi tereket. Szereted, ha vendégségbe hívhatsz sokakat, így a sok vidám részlettel és dekorációval másoknak is örömet szerezhetsz. És persze erre alkalmas hatalmas ebédlőasztal, fedett terasz, vagy kültéri kemence egy kerti partihoz. A világos falak, és rajtuk a sok izgalmas emlék az életed különböző részleteiről, mind odavonzzák a tekintetet, és a betérők számára megmutatják: milyen különleges és energikus személy vagy valójában.

(via thespruce)

Ez is érdekelhet kastély Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top