Ezek a csillagjegyek csak keresik magukat ezen a héten

nlc | 2020. Április 27.
Ezek a csillagjegyek megküzdenek az előttük álló napokban. Ez a hét számos megpróbáltatást hoz nekik, elsősorban lelkileg. Ha te is köztük vagy, még fontosabb, hogy megfontold a horoszkóp javaslatait.

Ezen a héten a Bika a Nap jelében jár, amelytől ugyan gyakorlatiasabbnak, stabilabbnak érezheted az életedet, de jóval lassúbb, nehézkesebb és korlátozottabb is lehet minden. A hét legjelentősebb égi eseménye, hogy a Merkúr bolygó is a Bika jelébe lép, amelynek hatására a kommunikációt is nehézkesebbé válik. A következő csillagjegyeknek számos megpróbáltatást tartogat ez a hét is. Egyre nehezebben viselik a bezártságot, a korlátokat, s az unalom, az egyhangúság is megviseli lelkileg őket.

heti horoszkóp segít megérteni, hogy miért érzed magad kellemetlenül, s miért nem találod a helyedet. Ha ezen jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed tartózkodik az egyik jegyben, a javaslatokat érdemes megfontolnod és persze követned. S gondolj arra, szerencsére semmi sem tart örökké. Ez a hét sem…

Az Ikrek mindent bizonytalannak érez ezen a héten

Kedves Ikrek! Most valójában teljesen mindegy, mennyire logikusan gondolkozol, s alapvetően mennyire könnyedén veszed az életedet. Ezen a héten semmi sem úgy történik, ahogy szeretnéd. A Bika havában továbbra sincs könnyű dolgod, mert most még kilátástalanabban és bizonytalanabbnak érzel mindent, mint korábban bármikor. Ez az érzés épp saját magadra irányítja a figyelmedet, hogy elfogadd és szeresd magad. Mindennap szeretettel gondolj önmagadra, mert saját nálad jobban senki sem szerethet téged… A magány, a bizonytalanság közepette egyedül magadra számíthatsz. Ez most egy ilyen befelé figyelős időszak. Amint felismered, sokkal könnyebbnek és egyszerűbbnek tűnik minden.

Ezek a csillagjegyek csak keresik magukat ezen a héten (Fotó: Getty)

A Mérlegnek meg kéne tanulnia megbékélni a hibákkal

Kedves Mérleg! Hidd el, lehetetlenség mindenkinek, beleértve magadat is, megfelelni. Nem tudsz egyszerre mindenkivel jót tenni. Ezen a héten még inkább hajlamos leszel valójában fölösleges áldozatokat hozni csupán azért, hogy a többiek jól érezhessék magukat. De mi a helyzet veled? Te hogyan érzed most magad? Rajtad múlik csak, elég bátor vagy-e szembe nézni a tényekkel, s változtatni annak árán is, hogy lesz, akinek csalódást okozol. Fel kellene ismerned a hibákat, s megbékélni magaddal is. Ahhoz, hogy valami igazán jó kezdődhessen az életedben, előbb mindig le kell zárni valami régit. Pontosan ez a hét legnagyobb feladata és felismerése számodra… 

A Vízöntő nagyon kényelmetlenül érzi magát ezen a héten

Kedves Vízöntő! Nagyon sok szeretetre, gyengédségre, figyelemre vágysz ezen a héten. Az is biztos, hogy nagyon zavar már a bezártság, a korlátok, s a családod tagjaival is egyre több lehet a konfliktusod. Ne lepődj meg, de nagyon nehéz lesz elkerülnöd a vitákat. Viszont amikor tudatosan figyelsz az akadályokra, rájössz arra is, hogy mit kell tenned a nyugalmad, a békéd érdekében. A feszültség helyett a nyugalomra törekedj az otthonodba. Figyelj te is a többiekre – ne csak saját magadra. Add nekik pontosan azt, amire vágysz a szívedben. Bármilyen szokatlanul és talán ijesztően is hangzik, de próbáld kimutatni a szeretetedet. S meglátod, ugyanezt kapod tőlük is viszonzásul.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via elite daily)

Exit mobile version