Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. április 27.–május 3. – Ez egy emlékezetes hét lesz…

Ez a hét mindenkiben mély nyomokat hagy a horoszkóp szerint. Kiben ezért, s kiben amiatt. A május elsejei hosszú hétvége és az anyák napja csodás pillanatokkal örvendeztet meg, de addig nehéz út vár a csillagjegyekre...

Hétfőn este a Merkúr a Bika jelébe lép. S ez a változás meglepően feszülten indítja a hetet. A hét közepén igencsak szükség lesz a nagyvonalúságra, a rugalmasságra, mely igencsak komoly kihívás elé állít mindenkit. A kemény munkahetet követően ugyanakkor kárpótolnak a bolygók a csodás május elsejei hosszú hétvégével és az anyák napjával.

A heti horoszkópból megtudhatod, a te életedben milyen érezhető és fontos változásokat jeleznek most a bolygók. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Kos jegyűként április utolsó napjaiban a szokottnál többet foglalkoztat a pénz. Egyre többet számolgatsz, s jól teszed, ha kalkulációt készítesz, de ne ess túlzásba! A május elsejei hosszú hétvégén energikusnak és optimistának érezed magadat. Engedd, hogy gyerekkorod kedvencével töltsd az időt! Mit szerettél anno? Szappanbuborékot fújni? Origamit hajtogatni? Mindkettővel örömet szerezhetsz édesanyádnak a vasárnapi anyák napjára. Ha nem laktok együtt, akkor kamerán keresztül lepheted meg valami szokatlannal.

BIKA – heti horoszkóp

Bika jegyűként attól, hogy rövid a munkahét, még ugyanannyi, sőt több munka vár rád. Tudj róla, hogy hétfőn Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a Bika jelébe! Innentől nyisd ki a szád, és szólj, mert csak így jutsz dűlőre a többiekkel. Azonban ne legyél merev, és ne hidd, hogy biztosan neked van igazad! Kedden és csütörtökön a merevség akadályt gördít eléd. A hosszú hétvége fantasztikusnak ígérkezik: minden flottul megy. Három nap alatt három szuper fényszög garantálja a békét benned és köztetek, belül és kívül egyaránt.

IKREK – heti horoszkóp

Ikrek jegyűként furcsa érzés lesz számodra, hogy hétfőn bolygód, a Merkúr jegyet vált, és lelassul minden. Lelassulsz te és a kommunikációd is, de legalább vége a kapkodásnak, a hevességnek. Hét közepén több bolygószembenállás lesz, ami arra figyelmeztet, hogy ésszel költekezz! A május elsejei hosszú hétvégén sok dolgod lesz: lustálkodni, finomakat enni, és felköszönteni édesanyádat. Utóbbi nem lehetséges személyesen, ha nem éltek egy fedél alatt. De ettől még felhívhatod, mondhatsz neki verset, vagy énekelhetsz egy dalt.

Számos kihívás vár a héten a csillagjegyekre

Számos kihívás vár a héten a csillagjegyekre (Fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Rák jegyűként tudnod kell, az egész hét hangulata mindössze egyetlen napon múlik: szerdán egy nap alatt két bolygószembenállás lesz az égen. A Rák Hold szép sorban szembe kerül a Bak Plútóval és Jupiterrel. Ez azt jelenti, hogy valaki megbánt, vérig sért téged. Kérdés, kinek jó, ha felhúzod az orrodat? Jobb, ha egyik füleden be, másikon ki. A hosszú hétvége akkor lenne a legvidámabb, ha a barátaiddal tölthetnéd. Ez egyelőre személyesen nem lehetséges, de kamerán, videón keresztül annál inkább. Koccinthattok, társasozhattok kedvetekre…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Oroszlán jegyűként április vége és május eleje is csapdákat tartogat neked. Csupa olyan helyzet adódik, amiben muszáj rugalmasnak és hajlékonynak lenned, máskülönben fölösleges konfliktusokba keveredsz. Kedden, csütörtökön és pénteken lesznek a legkritikusabb konstellációk. Próbálj ki új trükköt: igyál még több folyadékot! A víztől alkalmazkodóbbá válsz. A hosszú hétvégéd nem indul túl fényesen: valaki megbánt. Hidd el, ez másnapra már a múlté! Aludj rá egyet! Vasárnap pedig ne feledkezz meg az anyák napjáról!

SZŰZ – heti horoszkóp

Szűz jegyűként nagyon várod a hétvégét. Igazad van, ugyanis három nap alatt három szuper fényszög lesz az égen, ami számodra kedvező. Előtte ki kell bírnod összeszorított foggal a hét elejét. Ez egy rövid munkahét, ami a Bikába lépő Merkúrnak köszönhetően hatékony lesz, ha nem fecsérled a szót. Csak annyit beszélj, amennyit feltétlenül muszáj. A hosszú hétvége első napján jön ki rajtad a fáradtság. Ne akarj azonnal tevékenykedni! Pihenj kicsit, nehogy lebetegedj! Szombattól jön el a te időd, amikor tökéletes harmóniát érezhetsz magadban.

Ez a hét egészen más lesz, mint a többi a horoszkóp szerint

Ez a május elseje most egészen más lesz, mint a többi… (Fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Mérleg jegyűként ez a hét több nézeteltérést hozhat a bolygók szerint, de valójában egyik sem érint téged közvetlenül. Szóval érdemes többször figyelmeztetned magad erre. A rövid munkahét ellenére sok munkád, feladatod lesz, amit négy nap alatt el kell intézned, ha nem akarsz a hosszú hétvégén is dolgozni. Szerdán egy dupla bolygószembenállás szerint nehéz lesz koncentrálnod. A három napos hétvégén három szuper fényszög kiváló esélyt mutat arra, hogy lelassulj, lecsendesedj. Így békésen köszöntheted vasárnap az édesanyádat.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Skorpió jegyűként nem lesz könnyű dolgod április utolsó napjaiban: hétfőn a Merkúr jegyet vált, s olyan emberekkel való kommunikációs kihívást mutat, akik iszonyú lassúak. Nehezedre esik mostantól uralkodni magadon. Minden türelmedre szükséged lesz, hogy képes legyél végighallgatni őket. Hidd el, nekik sem egyszerű! Láthatod a kínlódásukat kedden és csütörtökön. Jobb, ha segítesz nekik. A hosszú hétvégén valaki túrázásra, sétára invitál. Jót tesz, ha kimozdulsz otthonról, de fegyelmezetten tartsd be a szabályokat!

NYILAS – heti horoszkóp

Nyilas jegyűként készülj fel, hogy április utolsó napjaiban több kommunikációs zsákutcába keveredhetsz! Kedden, csütörtökön és pénteken rázós fényszögek lesznek az égen, amelyek rázós helyzeteket jeleznek. A megoldás a rugalmasság és a könnyedség megőrzése. Azt fogod tapasztalni, hogy mások merevsége a konfliktus valódi forrása. Ez elől kizárólag rugalmassággal tudsz kitérni. A hosszú hétvégén főleg az egészséged foglalkoztat. Tanácsos minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt enned. A színek is jót tesznek, szóval egyél minél színesebben.

Csodásan alakul az anyák napja a horoszkóp szerint

Csodásan alakul az anyák napja a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Bak jegyűként három jól elhatárolható részre osztható ez a heted: a hét elején végtelenül türelmesnek kell lenned a bizonytalan, érzékeny, panaszkodó emberekkel. A legnehezebb a nyafogásuk elviselése lesz. A hét közepén a pénzügyi egyensúly megőrzése hoz valódi kihívást, szóval figyelj oda, hogy mire és mennyit költesz! Nincsen nagy vész, csak arra ügyelj, hogy ne legyen szélsőséges a kibillenés! A hosszú hétvége igazi ajándék a számodra. Három nap alatt három szuper fényszög megnyugvást hoz neked. Vasárnap ne feledd az anyák napját!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vízöntő jegyűként kedden, csütörtökön és pénteken is lesznek kritikus fényszögek. Emiatt úgy érezheted, hogy mindenki téged provokál, és tesztelik a toleranciád határait. Abban tévedsz, hogy mindenki. Igen, vannak, akik kellemetlenkednek, de semmi esetre se általánosíts! Inkább arra koncentrálj, hogy négy nap alatt végezz minden feladattal, hogy a hosszú hétvégéd kizárólag a pihenésről, kikapcsolódásról és feltöltődésről szólhasson! A hétvégi csodás időjárás kicsalogat a természetbe. Közben persze haladhatsz az otthonod rendezésével is.

HALAK – heti horoszkóp

Halak jegyűként örömmel konstatálod, hogy hétfőn este a Merkúr átlép a Bikába, s innentől enyhül az indulatos kommunikáció. Eddig az emberek hajlamosak voltak a szükségesnél több vehemenciával beszélni, írni. Megnyugodhatsz, mert ennek a fajta agressziónak vége. Közben titoktartásból vizsgázol: valaki elárul valamit, vagy magadtól jössz rá. Ezt kell megőrizned. A május elsejei hosszú hétvége attól lesz szép, hogy azzal töltheted, aki a legfontosabb számodra. Akkor is, ha most még nem találkozhattok személyesen…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top