Ez az, amit soha ne tegyél a csillagjegyekkel!

nlc | 2020. Május 20.
Főleg, ha jót akarsz magadnak... Mindenkinek van gyenge pontja, s ha ezt a gombot nyomod meg, sok jóra nem számíthatsz. A horoszkópból megtudod, mi az, amit soha ne tegyél a csillagjegyeknél. Érdemes megfogadni a javaslatot.

Valójában mindegy, milyen kapcsolatban vagytok, a barátod, a párod, a munkatársad a másik. Ha valóban jót akarsz magadnak, és persze mindkettőtöknek, van valami, amit soha nem tegyél meg nála. Minden csillagjegynek van ugyanis sebezhető pontja. Neked is… A horoszkóp ezúttal is felfedi a legfontosabb tudnivalókat.

A Kos

A Kos nem könnyű eset. Könnyen felkapja a vizet, meglehetősen agresszív, lobbanékony és türelmetlen lehet. Nem mellesleg erős és akaratos is. Szóval, ha jót akarsz magadnak, soha ne harcolj és versenyezz vele. Inkább a barátságát keresd…

A Bika

A Bika nagyon szívesen megoszt veled bármit. Segítőkész, s mindenben a rendelkezésedre áll, ha kéred. De ha szó nélkül elveszel tőle valamit, netán meglopod, s ez lehet a tányérján lévő utolsó falatka is, azzal nagyon megbántod, s örökre elveszíted a bizalmát.

Az Ikrek

Az Ikrek imád beszélgetni, s mindig van is valamilyen mondandója. Nem mellesleg valóban nagyszerűen kommunikál, szórakoztató típus. De nem mindig beszél, hallgatni is tud. Viszont semmit sem gyűlöl jobban, mint amikor azt mondják neki: “Fogd már be!”

A Rák

A Rák nagyon érzékeny típus, hajlamos elbizonytalanodni magában. A kritikát pedig nagyon rosszul viseli még akkor is, ha a legjobb szándékkal mondod. Neki az olyan, mintha gyomorszájon ütnék. Ha jóban akarsz maradni vele, soha ne kritizáld őt! 

Az Oroszlán

Az Oroszlán nagyon szereti, amikor ő lehet a középpontban, s figyelnek rá a többiek. Épp ezért semmit sem gyűlöl jobban, mint amikor valaki el akarja lopni előle a show-t. Szóval, ha egy társaságban vagy vele, soha ne akard felülmúlni. Jobban jársz, ha hagyod, hadd legyen ő a társaság közepe. 

A Szűz

A Szűz nagyon sok sokat tesz azért, hogy csiszolja a tudását. Tény és való, sok mindenhez ért, de persze ő sem tévedhetetlen. Mégis ez az, amit ne akarj neki bizonyítani, mert semmit sem gyűlöl jobban, mint amikor valamiben nincs igaza…

Minden csillagjegynek van gyenge pontja. Mi a tiéd? (fotó: Getty)

A Mérleg

A Mérleg lelkivilága is nagyon érzékeny, s ezért is gyűlöli a konfliktusokat. Azt meg főként, amikor nyomás alatt van, s gyorsan kéne döntenie valamiben. Soha ne sürgesd, és ne is akarj vitatkozni vele, mert neki alaposan meg kell fontolnia, hogy mit tesz.

A Skorpió

A Skorpió valódi hazugságdetektor. Lehetetlen becsapni, mert azonnal kiszimatolja a hazugságokat. S ha valamit képtelen megbocsátani, az pontosan a hazugság. Ha jóban akarsz lenni vele, inkább ne hozd magad olyan helyzetbe, hogy hazudnod kéne…

A Nyilas

A Nyilasnak szabadságra, önállóságra van szüksége minden értelemben. A követelőzést, az elvárásokat, a korlátokat nagyon rosszul tűri. S éppen ezért, ha a barátja, a párja akarsz lenni, soha ne próbáld őt rövid pórázra kötni, mert annál inkább menekülőre fogja.

A Bak

A Bak nagyon őszinte és közvetlen típus, de pontosan ugyanezt várja el másoktól is. Gyorsan rájön, ha valaki csak a közelébe próbál férkőzni, de a szándékai nem egyenesek. Az ilyen embert ki nem állhatja, s nem ad neki második esélyt. Élete végéig gyűlölni fogja. 

A Vízöntő

A Vízöntő más mint az átlag. Egyéniség, aki mindig és mindent másként tesz, mint általában mások. Ő egyszerű ilyen. Szembe megy a szokásokkal. Éppen ezért, ha valamit ki nem állhat az az, mint amikor meg akarod változtatni. Sosem áll be a sorba, s a békesség kedvéért, jobb ha ezt elfogadod nála.

A Halak

A Halak is nagyon érzékeny csillagjegy. Az otromba vicceket ki nem állhatja, ahogyan azt sem bocsátja meg, ha becsapod. Örökre elveszíted a bizalmát, a barátságát, a jóhiszeműségét, ha csak egyszer is átvered valamivel.

(via horoscope daily)

Exit mobile version