4 csillagjegy, akit imádni fognak a szüleid, amikor bemutatod a párodat

nlc | 2020. Július 01.
Bárki bármit is mond, igenis számít, mennyire szeretik a párodat a szüleid. A következő négy csillagjegy tuti befutó a szülőknél.

Nagy lépés egy párkapcsolatban, amikor eljutsz odáig, hogy be szeretnéd mutatni a szüleidnek a párodat. Ez azt jelenti, hogy már túlvagytok az első körökön, már nem feszengtek egymás társaságában, és úgy döntöttetek, megpróbáljátok hosszabb távon is közösen járni az utatokat. A párkapcsolatban fontos mérföldkő ez, izgulsz is miatta, de ha a következő négy csillagjegy valamelyikébe tartozik a párod, akkor nincs miért aggódni, imádni fogják a szüleid.

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

Az Oroszlán elragadó természet. Mindig pontosan tudja, mit kell mondani, és imádja a figyelmet. Pozitív személyiség, aki az első találkozáskor elbűvöli a szüleidet megnyerő modorával. Biztos, hogy időben érkezik, ajándékot, virágot visz nekik, és kellőképpen udvarias lesz a szülőkkel, úgyhogy nyilván elájulnak majd tőle.

Rák (június 21-július 22.)

A Rák közismerten az a csillagjegy, aki rendkívül barátságos és szinte bárkivel képes jóban lenni. Nem kivétel ez alól a szülő sem, aki a legjobbat akarja a gyerekének. Szelíd, kedves, türelmes és kitartó természetével könnyen belopja magát a szülők szívébe. Boldogan fogja hallgatni a gyerekkori történeteket rólad.

A szimpátia persze nem csak a csillagjegyen múlik (Részlet az Apádra ütök című filmből. Kép: IMDb)

Bika (április 20-május 20.)

A Bika a nyugalmáról híres, ráadásul olyan ember, akire mindig lehet számítani, felelősségteljes és egyenesen, nyíltan kommunikál. Ezt pedig szeretni fogják a szüleid, mert sugárzik a párodról a megbízhatóság. Ki ne akarná jó kezekben tudni a gyerekét?

Ikrek (május 21-június 20.)

Az Ikrek egyértelműen a kommunikáció csillagjegye. Olyan verbális, hogy nem lesz gond a beszélgetéssel a szüleidnél tett látogatáskor, az tuti. Kreatív és kicsit csapongó, de a legtöbb emberrel remekül képes megbarátkozni a nyitottsága és őszintesége miatt.

Nevess velünk a csillagjegyek sztereotípiáin!

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Exit mobile version