Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél barátságosabbak

Ez a három csillagjegy igazán barátságos. Nem véletlenül kedvelik olyan sokan a társaságukat. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból minden részletre fény derül.

Mi kell ahhoz, hogy valaki barátságos legyen? Pozitív életszemlélet, lelkesedés, odafigyelés, szeretet, odaadás… és még hosszan sorolhatnánk. Ezeknek a csillagjegyeknek van bőven ezekből a tulajdonságokból, így ők kétségtelenül a legbarátságosabb jegyek. A horoszkóp szerint is.

Az Ikrek mindenkit elbűvöl

Az Ikrek titokzatos személyisége és sokszor furcsának tűnő kettőssége ellenére is nagyon társaságkedvelő. Mindez a csillagjegy változó minőségének és a levegő elem uralkodásának köszönhető. Veleszületett képessége a remek kommunikáció, emellett nagyon kíváncsi és intelligens, így igazán jó társaság. Mindezek mellett pedig meg kell még említeni a sokoldalúságát is. Mivel rengeteg dolog érdekli, szinte mindenhez hozzá tud szólni és mindenkivel könnyedén szót ért. Sokan pedig játékosságát és kitűnő humorát értékelik nagyra, bár olykor elszalad vele a ló, és túlzásba viszi a tréfálkozást, ami akár bántó is lehet.

Ezeket a csillagjegyeket mindenki szereti (Fotó: iStock)

Az Oroszlán imád adni

Az Oroszlán szilárd minőségű, tűz elemi jegy, éppen ezért hatalmas szívvel és figyelemreméltó kisugárzással rendelkezik. Nagyon hűséges típus, rengeteg szeretettel halmozza el a körülötte lévőket, akik dúskálnak az Oroszlán ajándékaiban, és mindeközben fel is néznek rá, ő pedig szívesen fürdőzik a figyelemben. Szívét-lelkét beleteszi a baráti kapcsolataiba, és mindent megtesz azokért, akik fontosak számára. Új emberekkel is szívesen barátkozik, hiszen fontos neki, hogy a középpontban lehessen, de a következő szinthez, a mélyebb barátsághoz előbb el kell nyerni a bizalmát.

A Nyilas szeret ismerkedni

A változó minőségű, tűz elemű Nyilas nagyon optimista és lelkes, ráadásul az egyik legintelligensebb csillagjegy. Imád utazni és őszintén érdekli az őt körülvevő világ. A felfedezéseit és tapasztalatait nagyon szívesen megosztja a többiekkel, sőt a velük folytatott eszmecsere is őszintén lelkesíti, hiszen abból is tanulhat valami újat. Ő nemcsak sztorizgatni tud, de kifejezetten jó hallgatóság is. A Nyilas társasága mindig különleges és érdekes, könnyen átragasztja másokra is a lelkesedését. Rengeteg barátja van a világ minden tájáról.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top