Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tökéletesen illenek az Oroszlánhoz

Az Oroszlán jegyében születettek valójában bármit elérhetnek, és megvalósíthatnak. Kikkel illik össze tökéletesen az Oroszlán? Ha szerelemre, társra vágyna, a horoszkóp szerint e csillagjegyek között találja a hozzá leginkább illő partnert. Íme, a részletek.

Az Oroszlánból árad a szenvedély és az érzelem, színpadias és uralkodói stílusa a csillagjegyek királyává, illetve királynőjévé teszi őt. Nem meglepő, hogy a hozzáillő állatövi jegyeket is a fényűző és lebilincselő párkapcsolatok vonzzák, s nem hozza őket zavarba, amikor Oroszlán szerelmük országvilággá kürtöli a boldogságukat.

Lássuk, melyek az Oroszlánnal leginkább összeillő csillagjegyek.

1. A Kos és az Oroszlán

Mindketten született vezetők, így önmagában már emiatt is a Kos és az Oroszlán szuper párost alkot. Mind fizikai, mind érzelmi értelemben vonzzák egymást. A Kos céltudatosságával magához köti az Oroszlánt, s miután két tűz jegyről van szó, szenvedélyesség, érzelmi túlfűtöttség hatja át a párkapcsolatukat, s ez az, ami után a leginkább vágyakozik az Oroszlán.

2. Az Ikrek és az Oroszlán

A társalgás mestere, a levegő jegyű Ikrek ugyancsak tökéletesen kiegészíti az Oroszlánt. Az Oroszlán játékossága és lelkesedése ugyanis nagyszerűen illik az Ikrek habitusához, mindkét csillagjegyet vonzza a szórakozás és a szabadidő aktív eltöltése. Az Ikrek megadja az Oroszlánnak a szükséges szabadságot, s párkapcsolatuk, mind szellemi, mind fizikai téren kifejezetten sikeresnek tekinthető.

Ezekkel a csillagjegyekkel tökéletesen összeillik az Oroszlán (iStock)

Ezekkel a csillagjegyekkel tökéletesen összeillik az Oroszlán (iStock)

3. A Nyilas és az Oroszlán

A független és kalandvágyó Nyilas tökéletesen bele tudja élni magát az Oroszlán helyzetébe. Talán ő érti meg legjobban, mekkora szabadságra is van szüksége, miközben a kölcsönös tiszteleten alapuló párkapcsolat mindkettőjüknek megadja a kellő támogatást és szerelmet. A kalandok iránti szenvedély is közös a két tűz jegyben, miközben inspirálóan hatnak egymásra.

4. Az Oroszlán egy másik Oroszlánnal

Van, amikor a legjobb választás az önbizalomtól duzzadó és fenséges Oroszlán számára egy másik önbizalomtól duzzadó és fenséges Oroszlán. Neki ugyanis minden vágya, hogy a legértékesebb személynek érezze magát, s ki tudja ezt a leginkább értékelni, ha nem egy másik Oroszlán? Ha kettejük között létrejön a kellő kiegyensúlyozottság, akkor ez a párkapcsolat örökké tarthat.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top