Ha nincs ötleted vacsorára, keresd a csillagjegyed!

nlc | 2020. November 17.
Nem áll be zavar az erőben, ha esetleg nem a saját csillagjegyed kedvenc menüjét kívánod meg. De a horoszkóp szerint meghatározható az étkezés, ehhez passzintjuk a mai vacsiajánlatot.

Az egyes csillagjegyek habitusa, szokásai az asztrológia segítségével jól leírhatók. Így azt is lehet tudni, melyikük mit részesít előnyben az életben, na meg az ételben. Négy csillagjegy kedvencétől futhat most össze szánkban a nyál, indulhat a főzőcske!

Fotó: Pixabay

Bika – bisztróételek otthon is

A jegy szülötteként nagyra értékeled az élet örömeit: az evés pedig nálad az első helyen van. Minden más csillagjegynél nagyobb boldogsággal töltenek el a kulináris élvezetek. Ha otthon vagy, akkor is olyan aprólékosan és gusztusosan tálalva készíted az ételeket, mintha egy bisztróban tálalnák fel.
Ha valami egyszerű, de kifinomult fogásra vágysz – vagy téged lepnének meg vele – gondolj a rizottóra! De kizárólag az alaplével készített, arborio rizsből készült, esetleg zamatos gombával ízesített változatra. Bikaként képes vagy az ételre várakozva „dühös-éhessé” válni, ezért neked mindig ajánlott egy kis előétellel készülni, például házi bruschettával.

Fotó: Unsplash

Oroszlán – csak jól mutasson az Instán

Szeretsz elismerő tekintetek össztüzében lenni és enni. Pláne, ha a közösségi rendszereken megosztható szépséget eszel. A kedvenc ételed a szépségről szól, persze fontos, hogy legyen jóízűen elkészítve. Ha valami finom, mutasson jól az Instán is! Nagyon látványosak a különböző lángoló, grillezett ételek, mint amilyen garnéla. De amikor megteheted, nyugodtan büszkélkedj el egy zamatos homárral.
A friss garnéla viszont egyre több boltban kapható, így otthon is elkészítheted a fotózás alanyát, csak nehogy kihűljön. Étterembe pedig azért szeretsz menni, mert a szuper, trendi helyeken jó sokan láthatják, hogy milyen jól nézel ki, és milyen jól is érzed magad.

Fotó: Pixabay

Mérleg – kicsi és gyönyörű fogások

Mindig küszködsz a döntésképtelenségeddel, és ez így van az ételek terén is. De egy biztos: neked főzni, az kész művészet. Odavagy a gyönyörű ennivalókért, és hatalmas élvezettel fogyasztod a tányérodra kerülő műremeket. Természetesen, te mindezt a magad kedvére teszed, nem pedig büszkélkedni vele, mint az Oroszlán.
Inkább kis adagokat fogyasztasz, így mindezeknek a japán konyha tökéletesen megfelel. Ha kedved támad, próbáld magad elkészíteni a sushit, vagy tarts a barátaiddal japán vacsoraestet. Plusz öröm számodra, ha a vacsora mellé a környezetet is ízlésesen feldíszítheted.

Fotó: Unsplash

Nyilas – egzotikus kalandok emlékei

Igazi felfedező vagy, lételemed az utazás, más kultúrák megismerése. Ínyedre való nagyon sok távoli konyha ízvilága, kedveled a fűszeres, csípős ételeket. Mindig kísérletezel a konyhában, amit az útjaidon kóstoltál, megpróbálod otthon is elkészíteni.
A thai konyha a legnagyobb kedvenced, egy finom pad thai vagy zöld curry rizzsel bármikor visszaröpít a pálmafákkal szegélyezett fehér homokos tengerpartra. Szívesen osztod meg barátaiddal az étel örömét, megfűszerezve a kalandos történetekkel, legutóbbi utazásodról.

(via TheTalko)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version