Horoszkóp

Ezt vacsorázza ma 4 csillagjegy

Bármilyen furcsán hangzik, a vacsorádat is befolyásolja, milyen csillagjegyben születtél. 4 jegy előszeretettel fogyasztott étele következik. Ha megkívántad, mindegy, mikor születtél – jó étvágyat hozzá!

A születés dátuma meghatározza a személyiséget, és sokan élnek is ezzel a tudással, amikor az önismeret kerül az asztalra. Ők azok, akik beássák magukat az asztrológia rejtelmeibe, hogy válaszokat kapjanak életük nagy kérdéseire. De sokszor a kisebb döntéseiket is csillagjegy alapján hozzák meg. Vagy éppen a csillagjegyük alapján szeretnék eldönteni, valamit szeretne-e, vagy sem. Most a „mit egyek vacsorára?” kínzó kérdésben segítünk a bizonytalanoknak, négy jegy szülötteinek ajánlva igazán ínyére valót. Persze osztozni a vacsin bárkivel ér!

tapas

Fotó: Unsplash

Vízöntő – inkább a társaság, mint az étel

Társaságkedvelő Vízöntőként jobban szeretsz másokkal együtt enni, mint egyedül. Neked sokszor nem is maga az étel számít, hanem hogy kik azok, akik együtt ülnek veled az asztalnál. Család, barátok – ha arról beszélsz, milyen csodásat ettetek együtt, talán azt sem tudod, mi volt a menü, de maga az este felejthetetlen volt számodra. Ha egyedül eszel, akkor ripsz-ropsz elkészíthető, finom étel a tapas, de ha gyorsan vendégül kell látni a szeretteidet, akkor igazi főnyeremény.

saláta

Fotó: Unsplash

Halak – könnyű fogások, szárnyaló gondolatok

Álmodozó vagy, szárnyaló fantáziád végtelen. De az ételekkel szemben nem támasztasz hatalmas igényeket, így egy finom, könnyű salátával is beéred. Nem szereted, ha egy sokfogásos étkezés végén, vagy a nehéz ételektől eltompulsz. Mert attól elálmosodsz, és gondolataid nem olyan fürgék és fényesek, mint mindig. Odafigyelsz a táplálkozásra, szereted az ízletesen elkészített egészséges ételeket. A saláta erre tökéletes, pláne egy kis könnyű sült csirkemellel, vagy füstölt hallal.

hamburger

Fotó: Unsplash

Kos – gyorsan, de finomat és táplálót

Állandó rohanásban vagy, annyi teendőt zsúfolsz egy napba, amennyit csak bírsz, és néha nem bírsz. A gyorsételek a barátaid, de ez nem jelenti azt, hogy rossz minőségű vagy egészségtelen ételeket muszáj fogyasztanod. Szerencsére egyre több helyen kapni helyben sült bucival és saját húspogácsával készült hamburgert, amihez káposztasaláta vagy édesburgonya is választható. Arról nem is szólva, hogy a vacsora neked sokszor egyet jelent azzal, hogy utána beülsz egy italra valahova. Olyankor pedig nem baj, ha előtte eszel valami laktatót.

tészta

Fotó: Unsplash

Rák – az édes otthon ízei

A csillagjegyek legérzékenyebbike vagy. Számodra az étel érzelmi töltetű, sokszor vigasztaló, lélekmelengető hatása az elsődleges. Akárcsak egy tál  finom tésztaétel, ínycsiklandó szósszal. Minden ételt szeretsz, amiről eszedbe jut egy kedves emlék, vagy a gyermekkorodba röpít vissza. Bármilyen házias étellel le lehet venni téged a lábadról, egy jó levesnek vagy sült csirkének éppen így örülsz. De a legboldogabb akkor vagy, ha neked főz valaki, aki fontos számodra. Ettől igazán különlegesnek érzed magad.

(via thetalko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top