Ismerd meg 4 csillagjegy valódi érzelmeit!

nlc | 2020. December 17.
Nem mindenki képes kimutatni az érzelmeit. Vagy nem tanulta meg, vagy szándékosan rejti el előled. Bárhogy is legyen, minden csillagjegynek megvan a taktikája. Ha ismered, lehull az álarc.

Nagyon zavaró, amikor látod a másikon, hogy teljesen mást közöl, mint amit érez. Egy igazán mély kapcsolatban megtanulod, hogyan kell ilyenkor kezelni ezeket a helyzeteket. Bármennyire is szeretnéd tudni, mi bántja, egyes csillagjegyek szülötteinek jobb, ha magukban rendezik el. Amikor feltétel nélkül elfogadod őt, ez sem zavar.

Fotó: Pixabay

Nyilas (november 22. – december 21.)

Szenvedélyes, de mégsem mutatja ki olyan szívesen az érzelmeit, mint a többi tűz jegyű. Szereti racionalizálni az érzelmeit, addig elemzi magát, amíg tudja, mi miért történik vele. Igazából ez nagyon hasznos dolog, csak el kell fogadnod, hogy ő így működik. Amikor szétfeszül valamitől, ne szólj hozzá. Megtalálja a módját, hogyan engedje ki a gőzt, majd lecsillapodva visszatér. Ilyenkor már meg lehet vele beszélni, hogy mi a problémája.

Bak (december 22. – január 19.)

Mindig próbálja a dolgok tárgyilagos oldalát vizsgálni, két lábbal áll a földön. Az érzelmek leginkább összezavarják őt, nem a legjobb formáját mutatva. Minden részletet kidolgoz az életében, így van ez az érzéseivel is, a legapróbb problémát is meg kell értenie, meg kell oldania, addig nem szabadul a rossz érzéstől. Ebben segíts neki, mert képes magában tartani a dolgokat, és ha robbanásközeli állapotban van, már nem tudja kontrollálni magát, és őrjöngő veszekedésbe torkollik.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nagyon könnyen összetűzésbe keveredik a barátaiddal és a munkatársaival is. Viszont ilyenkor az érzelmi oldala sosem érdekeli őt, nem ér rá vele foglalkozni a vita hevében. Minden esetben kiválóan kizárja az érzéseit, és ha vége a harcnak, úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Ettől persze senki nem lélegezhet fel: napok, hetek vagy évek múltán is képes előhozakodni a sértettségével, amit az ilyen esetek után dédelget. Ha támogatni szeretnéd, akkor abban segíts, hogy tanulja meg elfogadni és feldolgozni egyből az érzelmeit.

Halak (február 19. – március 20.)

Elképesztően érzékeny, ezért nagyon könnyen ideges lesz vagy magába fordul. Ha problémája van, muszáj minél több emberrel megbeszélnie. Összehívja a barátokat, családot, tulajdonképpen amiatt, hogy kibeszélhesse az érzéseit. Amikor rázúdul az érzelmi teher, muszáj megszabadulnia tőle. Amikor a Halak vidám, bulizós hangulatban van, és nagyon szórakozni akar, valójában bántja valami. Fogadd el, hogy ezzel söpri ki magából, és nem fog róla beszélni.

(via HerWay)

Exit mobile version