Horoszkóp

Beszélj 4 csillagnyelv érzelmi nyelvén!

Meghatározó része életünknek az érzelmi intelligencia. Ha képesek vagyunk kifejezni az érzelmeket, és ráhangolódni másokra, egyszerűbbé válnak az emberi kapcsolatok.

Harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatokat kialakítani szeretteinkkel, munkatársainkkal nem egyszerű dolog. Lehet, hogy te kommunikálod félre az érzéseidet, és az is lehet, hogy a körülötted lévők beszélnek teljesen más érzelmi nyelvet, mint a tiéd. Ha mindannyian ugyanúgy tudnánk megnyilvánulni arról, hogy mi tesz boldoggá, vagy mi bánt, akkor sem lenne egyszerű a helyzet velünk, emberekkel.
De az, ahogy ez a négy csillagjegy megnyilvánul érzelmileg, a környezetük segítségére lehet abban, hogy jobbá váljon a kapcsolatuk.

barátnők

Fotó: Unsplash

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szenvedélyes, erős személyiség, csupa tűz. De sajnos egy csapással el tudja rontani maga körül a dolgokat, és eltávolítani az embereket. Nem tud mit kezdeni az érzelmeivel, pláne, ha túlságosan erőteljesek. Emiatt a frusztráltság miatt néha azokkal is támadóan viselkedik, akik nagyon közel állnak hozzá. Könnyen megsérti ilyenkor a szeretteit, de valójában nem gondolja komolyan. Csak meg kell tanulnia, mit kezdjen az érzéseivel, és ebben szüksége lehet támogatásra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Egyszerűen időre van szüksége egy adott probléma megoldására. Amikor a Szűz ideges, vagy bántja valami, fel és alá járkál a szobában, vagy valamivel kopogtat, rajzolgat – de közben az agya szélsebesen jár. Minden lehetséges megoldást végigvesz, hogyan léphet tovább. Mert tudja, hogy senki nem segíthet neki az érzéseit helyretenni, csak saját maga, és képes is rá. Csak meg kell találnia megfelelő módszert. A környezete pedig abban segíthet, hogy amikor keresi, békén hagyja őt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Nagyon sokat foglalkozik a saját érzelmi világával is, és mások megnyilvánulásait is állandóan figyeli. Próbál azokból következtetni, és igen ügyesen csinálja, mert soha nem bánt meg senkit, sem szavakkal, sem tettekkel. Viszont minden negatív érzelmét visszafojtja, ez az ára a megfelelési kényszerének. Visszatartja magában a dolgokat, amíg egyszer csak kirobban belőle – és jaj azoknak, akik éppen a körülötte vannak, mindenki megkapja a magáét. A Mérleget abban segítheted, hogy tanulja meg kiadni magából a dolgokat, mielőtt magának vagy másoknak árt vele.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Maradj távol a felbőszült Skorpiótól. Amikor érzelmileg túlhevült, óvakodj attól, hogy provokálod őt – mindkettőtök érdekében. Hosszasan tartogatja a sérelmeit, aztán egy ponton már nem bírja tovább kezelni. Ilyenkor fúriaként támad az éppen közelében lévőkre, és kegyetlenül kioszt mindenkit. Aztán persze lenyugszik, és képes arra is, hogy megkeresse azokat, akikre rátámadt, és megbeszéli a problémát. Már ha éppen akarja – szeszélyétől függ, hogy jól esik-e neki, ha beszél, vagy sem.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top