Horoszkóp

Így fejezi ki az érzelmeit ez a 4 csillagjegy

Nagyon rossz érzés, amikor látod egy szeretteden, hogy valami bántja, de te nem tudsz segíteni. Nem vagyunk egyformák, és az érzéseket is különböző módon fejezzük ki.

Ha igazán törődsz valakivel, egy idő után rájössz, mivel tudod őt a legjobban támogatni. Bármennyire is szeretnéd, ha a párod, a legjobb barátod, vagy a nővéred nyíltan elmondaná neked, hogy pontosan mi bántja, nem mindenki képes beszélni az érzelmeiről. Ha megtanulod, melyik csillagjegynek mik a sajátosságai, pontosan úgy tudod támogatni őket, ahogy nekik a legjobb. Ez a legtöbb, amit nyújtani tudsz nekik.

érzelmek

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Utálja felfedni a gyengeségeit bárki előtt. Ezért hajlamos dühössé vagy paranoiddá válni, ha az elfojtott szomorúságot nem bírja kezelni magában. Ha a Kos nagyon mérges, nem bírja irányítani az érzéseit, és ennek azok látják a kárát, akik éppen a közelében vannak – sokszor a szerettei is. Ha egy Kos személy mégis mélyen a bizalmába fogad, legyél nagyon büszke rá, és ne játszd el. Akivel megosztja a legbenső érzéseit és félelmeit, az nagyon sokat jelent számára.

Bika (április 19. – május 20.)

Amikor valami nehéz dologgal küzd meg lelkileg a Bika, vagy súlyos negatív érzelmekkel kell megbirkóznia, nem szeret védtelennek tűnni mások előtt. Inkább magában rágódik és szenved, mintsem megossza valakivel, aki segítene a feldolgozásban. Ne csüggedj, ha a Bika nem beszél veled az érzéseiről. Általában véve nem tudja kiadni magából az érzelmeket. Ha valamiről beszélni akar veled, akkor valami igazi szörnyűségnek kellett történnie az életében.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Nagyon szociális, társaságkedvelő csillagjegy. Ő biztosan keresni fogja a barátai, szerettei társaságát, hogy megbeszélje a problémáit. Számára a beszélgetés maga a terápia. Ha megbántod, azt tőle fogod tudni, nem tartja magában, ha valami bántja őt. Ha mégis valami olyan gondja támad, ami megtart magának, abból sajnos baja lehet. Ha túl sokáig nem hagyja nyugodni valami amit nem tud megosztani, akár depresszióssá is válhat.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagyon jól tudja, hogyan elemezze a saját érzéseit. De amikor valami igazán bántó történik vele, fizikai érintésre van szüksége, hogy feldolgozza az eseményeket. Azzal tudod a legjobban támogatni, ha megöleled, simogatod, és csendben ott vagy mellette. Amikor már megnyugodott és biztonságban érzi magát veled, egyszer csak magától kezd el beszélni. Nem kell neki különös bátorítás, tud és akar beszélni az érzéseiről, csak adj neki időt. Mindig akkor fog megnyílni, amikor szüksége van rá.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top