Horoszkóp

Így vállalják fel – vagy éppenséggel nem – az érzéseiket a csillagjegyek

Néhány csillagjegy szinte hadilábon áll az érzésekkel. Nekik nem könnyű kimutatni, amit a párjuk iránt éreznek. Másoknak meg semmi különösebb nehézséget nem okoz megfogni a párjuk kezét, sőt megcsókolni őt akár mások előtt, nyíltan is. Vajon te melyik csoportba tartozol? És a párod? A horoszkóp felfedi a részleteket.

Vannak, akik hadilábon állnak az érzelmekkel, amit a legkevésbé sem szeretnének közszemlére tenni. Ők talán fanyalogva, értetlenül fogadják, amikor szerelmük megfogja a kezüket, avagy csak meg szeretné érinteni mások előtt. Másokat a legkisebb mértékben sem feszélyez a nyilvánosság, sőt valósággal világgá kürtölnék, mit éreznek a párjuk iránt. A csillagjegyek eltérő módon élik meg a szerelmet, az érzéseket, van, aki látványosan, és van, aki visszafogottan. Mi jellemzi a párodat? És mi jellemez téged?

Kos (március 21. – április 19.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek kos horoszkópA Kos szinte kiköveteli, hogy mindig, mindenütt fogjátok egymás kezét. Ha mégsem teszed, készülj fel, hogy később számonkéri rajtad, könnyen lehet, egyenesen a fejedhez vágja, hogy megszégyenítetted mások előtt, s mondhatsz bármit, nem lágyítod meg a szívét. Jobban jársz, ha megteszed ezt az apró szívességet, s nyíltan is felfeded az érzéseidet.

Bika (április 20. – május 20.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek bika horoszkópA Bika vadsága az érzelmek terén is kiütközik: ő az, aki folyamatosan csókolgatna, ölelne, legszívesebben állandóan rajtad csimpaszkodna. Az irántad való vonzalma látványos, amire nem árt időben ráhangolódni. Neki mindenki másnál fontosabban az érintések, gyorsan tudtodra is adja, mit érez irántad.

Ikrek (május 21. – június 20.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek imádja a szemkontaktust, nála ez és talán az arcára adott puszi férhet még bele nyilvánosan az érzelmek kimutatásába. Ha örömet szeretnél szerezni a párodnak, miközben kettesben flangáltok a városban, szórakozóhelyen töltitek az időt a barátokkal, neki bőven elegendő, ha néha megpuszilod az arcát. Persze mások előtt tőle se várj sokkal többet.

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek horoszkóp

Megmutatod nyíltan is, amit a párod iránt érzel? (iStock)

Rák (június 21. – július 22.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek rák horoszkópA nyilvánosság nem a Rák asztala, a párja iránti vonzalmát a négy fal között mutatja ki. Őt ugyanis csöppet sem érdekli, mit gondol róla a környezete, meg alapból sem ért egyet, hogy bármiféle beszámolási kötelezettséggel tartozna a többieknek a magánéletét illetően. A privát szféra nagyon fontos neki, amit nem szívesen tár fel a nyilvánosság előtt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek oroszlán horoszkópMosoly, mosoly, mosoly… s kevés ölelés. Az Oroszlánnak ennél nem is kell több – legalábbis, ami a nyilvánosságot illeti. A vidámság létszükséglet számára, azt szeretné, hogy boldog légy s mosolyogj. Nyilvánosság előtt is erre számíts esetében: szinte folyamatosan mosolyog rád, miközben megérinti a kezedet. Sőt, az asztalnál, a terítő takarásában szívese szorongatja is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz jóval materiálisabb, földhöz ragadtabb típus, aki persze szívesen büszkélkedik a párjával, ami ugyanakkor korántsem jelenti, hogy társaságban is együtt van sülve-főve a szerelmével. Viszont nagyon szívesen viseli a párjától kapott ajándékokat, legyen szó gyűrűről, karkötőről vagy bármi egyébről, amit látványosan mutathat meg a többieknek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg nyilvánosan semmilyen érzelmet nem akar mutatni a szerelme iránt, így a legtöbben észre sem veszik, hogy éppen kivel alkot egy párt. Emiatt adott esetben nyomasztónak érezheted, ha te épp az ellentéte lennél, akinek nagyon is jólesne, ha társaságban melletted ülve cirógatna, és kifejezné, mit is érez irántad. Fogadd el, erre ő nem nagyon alkalmas.

Skorpió (október 23. – november 21.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek skorpió horoszkópHa szereted, ha úgy mutogatnak téged, mint valami cirkuszi attrakciót, imádni fogod a Skorpió viselkedését. Ő ugyanis imádja a nyilvánosság előtt úgy kezelni párját, mintha szinte a tulajdona lenne. Ez korántsem jelenti, hogy ne tisztelne, csak éppen ez is a személyisége jellegzetessége. Nem mellesleg tüntetően adja a többiek tudtára, tabu vagy, hozzád senki sem közelíthet.

Nyilas (november 22. – december 21.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek nyilas horoszkópHa egyszer annyira el tudna lazulni, hogy nyilvánosság előtt is gyengéden tudjon viselkedni a párjával… Nos, a Nyilas erre nem igazán képes. Kettesben figyelmes, gyöngéd, ám mások előtt mintha kicserélték volna: félénkké, félszeggé változik. Készülj fel erre, s ilyen esetekben a legjobb, ha békén hagyod. Kettesben, hidd el, mindent bepótol majd.

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek horoszkóp

Néhány csillagjegy nagyon védi a magánéletét (iStock)

Bak (december 22. – január 19.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek bak horoszkópA Bak úgy véli, szívességet tesz neked, ha mindenki számára nyilvánvalóvá teszi, mit is érez irántad. Ez neked szól, számára ugyanis nem olyan fontos, hogy érzelmeit közszemlére tegye. Ha rajta múlna, az egymás iránti vonzalmatokat kizárólag a négy fal között tartanátok. Arra persze ne számíts, hogy nyilvánosan csókolgat, de az biztos, hogy egész este el nem mozdul mellőled.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő meggyőződése, hogy nagyszerű szerető. A négy fal biztonságában minden bizonnyal… Ám ahogy emberek között találja magát, teljesen bugyután viselkedik, nem tud egy értelmes mondatot összerakni, bármi legyen is a téma. Párja iránti vonzalmát szívesen mutatná ki mások előtt is, ám rá kell jönnie, ehhez ő túlságosan is ügyetlen.

Halak (február 19. – március 10.)

érzelmek párkapcsolat csillagjegyek halak horoszkópA Halak természetes érzékenysége folytán hihetetlenül gyengéd tud lenni, amikor szerelmes. El nem engedné a kezedet, majd következnek a puszik, a csókok, bele-beletúr a hajadba, megigazítja a sáladat… Ha nem hoz téged zavarba az érzelmei nyílt kifejezésével, gondoskodó, figyelmes személyiségét a nyilvánosság előtt nagyon szívesen megmutatja.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top