Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen beszélnek az érzéseikről

Az érzéseket kimondani nem is annyira könnyű. Ezeknek a csillagjegyeknek pedig főként nem az. Pedig nagyon mélyen éreznek a párjuk iránt. S akkor mégis mi okoz nekik problémát, hogy kimondják, amit éreznek? A horoszkópból kiderül...

Igazság szerint az érzéseket akkor sem egyszerű kimondani, ha mély érzelmi kapocs köt össze a pároddal. S ha ezen csillagjegyek egyikében születtél még több gondod akadhat mindezzel. De az is lehet a meggyőződésed, hogy régen rossz, ha szavakkal kell bizonygatni, hogyan érzel a párod iránt. Az érintésedből, a pillantásodból is tudnia kell, milyen mélyen érzel iránta, s mennyire fontos neked. Nos, ez nem feltétlenül ennyire egyértelmű mindenki számára.

Az is biztos, ezek a jegyek nagyon mélyen éreznek, ragaszkodóak, s ha valódi párjukra találnak, a végsőkig kitartanak mellette jóban-rosszban egyaránt. A horoszkópból kiderül, miért olyan nehéz kifejezni, kimutatni, kimondani az érzéseiket.

A Rák ki tudja mutatni az érzéseit, de…

A Rák ugyan képes az érzéseit megérteni és feldolgozni önmagában, de félelemből nem mindig mutatja ki. Retteg ugyanis, hogy párja nem viszonozza azokat. Attól is félhet, hogy nevetségessé válik a szeretett társ előtt a romantikus megnyilvánulásokkal. S ugyan pontosan tudja, hogyan mondja el és fejezze ki az érzelmeit, addig mélyen magába rejti azokat, amíg nem győződött meg a párja szerelméről. A visszafogottsággal a csalódást, a visszautasítást akarja elkerülni.

Ezek a csillagjegyek nem könnyen mutatják ki az érzéseiket (fotó: Getty Images)

Ezek a csillagjegyek nem könnyen mutatják ki az érzéseiket (fotó: Getty Images)

A Skorpió magába rejti az érzelmeket

A Skorpió kívülről nagyon hűvös és titokzatos, de elképesztően szexi a kisugárzása. A Rákhoz hasonlóan ő is nagyon mélyen érez, de magába rejti azokat, igaz egészen más okból teszi. Ő valójában csöppet sem tart attól, hogy nevetségessé válna a párja előtt az érzelmeivel, inkább mélyen a lelkébe ivódott a magányos farkas viselkedés. Alapvetően bizalmatlan típus, s ezért is visszafogott az érzelmeit illetően. Előbb tudni akarja, valóban bízhat-e a másikban. Hosszasan teszteli őt, s amikor úgy érzi, bizalmat szavazhat, akkor nyílik meg előtte egy kicsit.

A Vízöntő mélyen érez

A Vízöntő nyitott és független típus, aki mélyen a lelkében erősen vágyik a párkapcsolatra. Ugyanakkor nem könnyen boldogul a saját érzelmeivel. Az érzelmi drámát ki nem állhatja, mert egyszerűen nem tud mit kezdeni azzal. Sokkal inkább értékeli a kiegyensúlyozott, nyugodt párkapcsolatot, amelyben lehet, hogy nincsenek érzelmi magasságok, de mélypontok sem. S annak ellenére, hogy az érzései mélyek és tartósak, nem könnyű kimutatnia a párjának azokat. Hajlamos az ilyen helyzeteket egyszerűen elpoénkodni…   

Ez is érdekelhet Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top