Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a saját érzelmeiken is nehezen igazodnak el

Ezeknek a csillagjegyeknek annyira összetettek az érzelmeik, hogy sokszor saját magukon sem képesek eligazodni. Nemhogy a többiek érzéseit nem tudják megérteni, a sajátjaikat sem értik. Bocsásd meg nekik, mert alapból nagyon szerethető és kedves típusok. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Nyilas

összetett érzelmek horoszkóp nyilas csillagjegyAhelyett, hogy kimenne a lakásból, és inkább megtapasztalná a valóságot, a Nyilas hajlamos mindenféle őrült jelenetet elképzelni a fejében. Addig csűri-csavarja a gondolatait, míg azok teljesen összekuszálódnak, így végül maga sem tudja, valójában mit is érez, és mi az, amit csak bebeszélt magának.

A Bika

összetett érzelmek horoszkóp bika csillagjegyA Bika gyűlöli a felszínességet, így ő sosem éri be az egyszerűen, felszínesen letudott dolgokkal. Szeret az érzelmek mélyére tekinteni, és mindent alaposan meg akar érteni. Viszont ez sokszor túlzottan is sok melóval jár, közben szinte belecsavarodik az analizálásba, míg végül a problémák forrásaként saját magát okolja.

Az Ikrek

összetett érzelmek horoszkóp ikrek csillagjegyLehet neheztelni az Ikrekre, amiért álarcot mutat, de valójában fölösleges, mert neki is épp elég teherrel jár a kétarcú személyisége. Gyakran azt sem tudja eldönteni, örömöt vagy bánatot érez-e, ezért vele az is megesik, hogy pontosan az ellentétes érzelmeket mutatja ki, mint amit belül tényleg gondol és érez.

 

csillagjegyek összetett érzelmek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek gyakran a saját érzelmeiket sem értik (Thinkstockphotos)

A Kos

összetett érzelmek horoszkóp kos csillagjegyA Kos a belső félelmeit hajlamos kivetíteni a valós helyzetekre, ezért előfordul, hogy bizonyos dolgokra rosszul reagál, amivel aztán jól összezavarja a környezetét. Ő mentálisan pontosan olyan nyughatatlan, mint fizikálisan: a gondolatai 0–24 óráig pörögnek, így van ideje minden helyzetre teljesen más kimenetelt elképzelni, mint ami a valóságban történik.

A Szűz

összetett érzelmek horoszkóp szűz csillagjegyRosszindulatúan annyit mondhatnánk a Szűzre, hogy érzéketlen sznob, de a valóság ennél sokkal összetettebb – akárcsak ő. Annyi és olyan magas elvárást támaszt ugyanis maga felé, aminek valójában alig tud megfelelni. Ráadásul minden helyzetet túlanalizál, így szinte alig tudja megélni a pillanatot. Nemhogy másokat, saját magát sem mindig érti.

A Halak

összetett érzelmek horoszkóp halak csillagjegyA Halak az a típus, akinek ha éppen nincs semmi problémája, gyorsan gyárt magának egyet. Az önsajnálat és a paranoia nagymestere, ő még akkor is hajlamos panaszkodni, amikor valójában oka sem lenne rá. Nem véletlenül teszi, annyira sok érzelem játszódik le benne, amelyekkel valójában képtelen megküzdeni. 

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top