nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem mutatják ki a valódi érzéseiket

Ezek a csillagjegyek nem mutatják ki a valódi érzéseiket

Mélyen magukba rejtik érzelmeiket, pedig nagyon mélyen éreznek.

Mérleg

A Mérleg képtelen kezelni a párkapcsolati konfliktusokat. Míg haragosok, vitás felek között külső szemlélőként bámulatosan használja született diplomáciai érzékét, a saját életében folyton elakad. Kétségbeesetten próbálja elkerülni azokat a párkapcsolati buktatókat, de az érzéseivel nem igazán tud mit kezdeni. Hajlamos mélyen az önsajnálatba menekülni, a veszekedések ugyanis újra és újra a súlyosan sértik az egójában. Talán százszor is higgadtnak, kedvesnek mutatja magát, mire legalább egyszer elismerné, mennyire bosszantják és dühítik a lelkét a konfliktusok. Békés és korrekt csillagjegy, aki hosszú ideig tűri, hogy átgyalogoljanak rajta, aztán a legváratlanabb pillanatban robban a bomba. Rémesen érzi magát ilyenkor, ezért is rejti magába inkább a valódi érzéseit.

Csillagjegyek és az érzelmek

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió lelkébe sajnos meglehetősen sok rosszindulat is szorulhat. Erősen hajlamos a féltékenységre, a titokzatosságra, a titkolózásra, aztán csodálkozik, hogy folyton félreérthető helyzetekbe sodorja magát. Amikor aztán kérdőre vonod, azonnal magára húzza a védekező álláspontot. A legnagyobb problémája talán a gyanakvása, nagyon nehezen bízik meg bárkiben is. Az ő bizalmát szó szerint ki kell vívnod, és el kell nyerned. Csöppet sem könnyű feladat, mert amikor valóban közel kerülsz a szívéhez, talán még akkor is ott bujkálnak benne a kételyek. Nagyon érzékeny csillagjegy, a lelkét próbálja óvni és védeni, ezért rejti el az érzéseit. Nagyon tud szeretni, de pontosan ennyire gyűlölni is. Érdekes módon a gyűlöletét a bőrödön tapasztalhatod, a szeretettel ellentétben ezt az érzelmet sosem fogja vissza.

Vízöntő

Ha létezik csillagjegy, aki menekül az érzelmektől, a mély kötődéstől, az minden bizonnyal a Vízöntő. Nem szándékosan teszi, egyszerűen képtelen a saját érzéseit értelmezni. Pedig nagyon mélyen tud szeretni, csak folyton bajba kerül, amikor érzéseket kéne mutatnia. Sosem színlel, mégis olyannak tűnik, mint aki pókerarcot öltött. Ne kérd tőle, hogy kimondja, mennyire szeret, inkább leharapja a fejed, mintsem teljesítse a kérésedet. Jobb esetben poénra veszi, talán még úgy is tesz, mintha – csak éppen őszintének nem érzed. Az érzéseit megnyitni talán a legnagyobb kihívás, amit elképzelhetsz a párkapcsolatban. Hidd el, jobban jársz és boldogabb is leszel, ha elfogadod őt olyannak, amilyen, mert az kétségtelen, mellette sosem válik unalmassá az életed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top