nlc.hu
Horoszkóp

Zárkózott csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen tudják kifejezni az érzelmeiket

Vannak, akiknek nem okoz gondot, hogy elmondják, mit éreznek, miközben mások szabályosan viaskodnak magukban, amíg szavakba öntik, mi zajlik a lelkükben. Csillagjegyek, akiknek nehezen megy az érzelmek kifejezése.

Vannak csillagjegyek, akik hiába az őszinteség elkötelezettjei, nagyon nehezen megy nekik az, hogy mások tudtára adják, mit éreznek. Gyakran szégyenlősök, és félnek kimondani, mi van a szívükben. Az asztrológia szerint 3 csillagjegy van, akiknek nehezített pálya az érzelmek kifejezése.

Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb jegy az összes közül, és egyben az egyik legérzékenyebb is. Habár rengeteg érzés kavarog benne, és mindezt el is akarja mondani, de amikor arra kerül a sor, valahogy nem tudja, hogyan közölje. Hajlamos mindent túlgondolni, és retteg megmutatni a valós személyiségét az embereknek, ugyanis retteg az elutasítástól.

Zárkózott csillagjegy

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiók is azoknak a táborát erősíti, akik hajlamosak elhallgatni az érzelmeiket. Szeretik megfigyelni a dolgokat, elemzik a környezetüket, és megvan a véleményük mindenről. A gondolataikhoz gyakran heves érzelmek is társulnak, amiket azonban sokszor megtartanak maguknak. Ők azok, akik nem szeretnek egész nap beszélni, titokzatosak, csendesek és befelé forduló természetűek.

Nyilas

Az optimista Nyilasok hiába tűnnek szószátyárnak, amikor érzelmekről van szó, hajlamosak magukban tartani azokat. Félnek attól, hogy ha elmondják, mit éreznek, az emberek majd megítélik őket, ezért meg sem kockáztatják, hogy valaki rossz véleménnyel legyen róluk. A Nyilas nem érzi magát elég magabiztosnak ahhoz, hogy nyíltan kimondja, mit érez, így nehezen fejezi ki magát az érzelmi ügyekben.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top