nlc.hu
Horoszkóp

A legjobb problémamegoldó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legjobb problémamegoldók – számukra nincs lehetetlen

Nincs olyan, amit ne tudnának megoldani, addig nem nyugszanak, amíg ki nem bogozzák a legreménytelenebbnek tűnő helyzetet is!
Problémamegoldó csillagjegyek

A legtöbben kétségbeesünk a nehéz helyzetekben, és van, aki pánikol, egyszerűen nem tud higgadtan gondolkozni. De ezek a csillagjegyek a problémamegoldás császárai: nyugodtak, összeszedettek és mindig tudják, mit kell tenni.

Ikrek

Mivel az Ikrek hihetetlenül ember központúak, tudják, hogyan kell kezelni a különböző személyiségtípusokat és helyzeteket. Egy nehéz helyzetben nem izzad meg a tenyerük, éberek, tudatosak és kifejezetten proaktívak a kihívást jelentő helyzetek kezelésében.

Mérleg

Csakúgy, mint az Ikrek, a Mérlegek is társas lények. Sok barátjuk van, és rendszerint jó emberismerők. Amikor találkoznak valakivel, azonnal fel tudják mérni az illető erősségeit és gyengeségeit. Ezek a készségek lehetővé teszik számukra, hogy könnyen kezeljék még az olyan nehéz helyzeteket is, amik mások számára kihívást jelentenek.

Skorpió

A Skorpiók mindig éberek, még a hétköznapokban is. Soha nem lankad a figyelmük, így amikor nehéz helyzetben találják magukat, akkor is felkészültek. Emellett alaptermészetükből fakad az emberek, a környezetük elemzése, és hajlamosak arra, hogy egyes tulajdonságokat a magukévá tegyenek. Ennek köszönhetően a megoldási stratégiáik széles spektrumot ölelnek fel.

Nyilas

A Nyilasok fontosnak tartják, hogy a nehéz helyzetekben higgadtak és összeszedettek maradjanak. Nem hagyják, hogy a helyzet uralkodjon rajtuk, ők irányítanak, és képesek gyorsan talpra állni. Határozottak, koncentráltak és eltántoríthatatlanok.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top