nlc.hu
Horoszkóp

A legsikeresebb csillagjegyek

4 csillagjegy, akik mindenki másnál sikeresebbek

Ezektől a csillagjegyektől érdemes elkérned a siker receptjét, mert sokat tudnak neked tanítani!

Teljesen mindegy, hogy mibe vágnak bele, rájuk szokták azt mondani, hogy amihez hozzáérnek, arannyá válik. Persze, a sikert nem adják könnyen, ezek a csillagjegyek megdolgoznak érte.

Kos

A Kos eleve sikerre született. Bátor, könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez, és nem fél az ismeretlentől. Imádja a kihívást, és ez a belső motivációja az egyik legjobban teljesítő munkaerővé teszi. A Kos könnyen teremt kapcsolatot, határozott, és kivételesen hatékonyan végzi a feladatait. Szorgalma nem ismer határt, csakis az aranyéremmel éri be, az ezüst szóba sem jöhet.

Sikeres csillagjegyek

A siker kulcsa náluk van
(Fotó: Getty Images)

Bak

Egy Bak soha nem lehet elég sikeres.  Ez a csillagjegy csendes, és bár szerénynek tűnik, nagyon is fontos számára a siker. Óriási munkabírással rendelkezik, kifejezetten magas elvárásokat támaszt magával és a környezetével szemben is. Két lábbal áll a földön, fegyelmezett, és kivételesen koncentrált tud lenni. Ha valami el akar érni, nincs, ami eltántoríthatná a céljától.

Oroszlán

Az Oroszlánt a Bakhoz hasonlóan is erősen motiválja a kívülről érkező elismerés. Fontos számára, hogy a környezete csodálja, éppen ezért képes mindent megtenni azért, hogy mások tiszteletét kivívja, de minimum lenyűgözze őket. Mivel a személyisége rendszerint megnyerő, nagyon jó vezető lehet, olyan, aki átlátja a teljes egészet. Nem félnek a nehéz döntések meghozatalától sem, és ami másokat visszalépésre késztet, az az Oroszlánt kifejezetten motiválja.

Ikrek

A bohém Ikrek legnagyobb küzdelme a munka világában az, hogy képtelen összpontosítani, és túl sokfelé kalandozik el a figyelme. Ebben a listában akár lehetne kakukktojás is, hiszen hajlamos leragadni a jelentéktelen dolgoknál, és elveszni a részletekben, de ha ezen felülkerekedik, kifejezetten sikeres vezető válhat belőle. Veleszületett üzleti érzéke, gyors a felfogóképessége, jó kommunikációs készsége sikeressé teszi az Ikreket.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top