nlc.hu
Horoszkóp

A Rák csillagjegy vonzereje

5 tulajdonság, amiért annyira vonzó és ellenállhatatlan a Rák csillagjegyű nő

Van valami a Rák csillagjegyű nőben, amitől úgy érzed, csak imádni lehet. Megfejtettük vonzerejének titkait.

A Rák csillagjegyű nők ellenállhatatlan vonzerővel rendelkezdnek, aminek az egyik titka az, hogy a környezetükben élők felé azt sugározzák, hogy feltétel nélkül képesek szeretni. Egyszerre elérhetők érzelmileg, hűségesek és önzetlenek, ami így együtt bőven elég ok arra, hogy rajongásig szeressük őket. Érzékenységükkel és maximális empátiájukkal azonnal levesznek bárkit a lábáról.

A Rák jellemzői

A Rák csillagjegy: érzékeny, figyelmes, segítőkész, romantikus, szentimentális, gondoskodó, védelmező, empatikus, családcentrikus, kommunikatív, titokzatos és fantáziadús, ám olykor makacs, manipulatív és túl gyorsan változik a hangulata.

5 ok, amiért a Rák csillagjegyű nő ellenállhatatlan

1. Remek szakács

A Rák – nemcsak a nő, hanem a férfi is – pontosan tudja, hogy a leggyorsabb út egy ember szívéhez a gyomrán keresztül vezet. Imád minőségi időt tölteni azokkal, akiket szeret, ennek pedig az egyik legjobb módja az, ha ő főzhet a kedvenc embereinek. Nemcsak remek szakács, hanem arra is odafigyel, hogy ínycsiklandó módon tálalja az ételt, ami arra utal, hogy pontosan tudja, hogyan gondoskodjon saját magáról, márpedig ez vonzó tulajdonság. Ha egy Rák csillagjegyű nő asztalához ülünk le vacsorázni, garantáltan fantasztikus élményben lesz részünk.

2. Kitartó és céltudatos

Ha ismersz egy Rák csillagjegyű nőt, akkor azt is tudod, hogy ha belekezd valamibe, akkor azt csak 100 százalékosan képes csinálni. Ez a tulajdonsága az élet minden területén visszaköszön, legyen szó családról, munkáról, iskoláról vagy szerelemről. Az eltökéltsége imádni való, ahogy a kitartását is csak tisztelni lehet, hiszen addig megy, amíg el nem éri a célját, és nem hagyja, hogy ettől bármi vagy bárki eltántorítsa. Arra tanítja a környezetét, hogyan kell küzdeni a saját boldogságunkért.

A Rák csillagjegyű nő vonzereje

A Rák csillagjegyű nő ellenállhatatlan (Kép: Getty Images)

3. Bízik a megérzéseiben

Eltanulhatnánk mind a Rák csillagjegyű nőtől, ahogy a megérzéseire és belső hangjára hallgatva hozza meg a döntéseit. Büszke arra, hogy első körben mindig begyűjti a tényeket és információkat, amire alapozva aztán a megérzéseivel összhangban hoz döntést, akár párkapcsolatról, akár karrierről beszélünk. Az intuíciói pedig nem szokták cserbenhagyni, mindig bízhatunk abban, hogy épp ezért remek tanácsokkal lát el, ha olyan szerencsések vagyunk, hogy a barátunknak tudhatjuk. A megérzéseit mindenkinek érdemes meghallgatni.

4. Kedves és önzetlen

A Rák imád segíteni olyanokon, akik valamilyen módon kapcsolódtak az életéhez. Ha lát egy lehetőséget, rögtön megragadja, hogy segítsen, amiben csak tud, ennek pedig mindenki csak örül, aki a közelében van. Ha valamilyen kapcsolatban állsz a Rák nővel, akkor számíthatsz arra, hogy önzetlenül adja neked az idejét és tudását. Ez a tulajdonsága olyan széppé és vonzóvá teszi, hogy képtelenség ellenállni neki.

5. Hatalmas fantáziája van

A Rák álmodozó fajta és általában rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot. Ha valami nem megy a tervei szerint, akkor hajlamos lelombozódni, de nem sokáig tart a pesszimizmus nála, hiszen a kitartása arra sarkallja, hogy menjen előre, próbálja meg még egyszer a kudarcok után is. A fantáziája határtalan, a valóság nem szabhat gátat a célkitűzéseinek és álmainak. A képzelet hatása megjelenik a hálószobában is: nehéz neki nemet mondani, ha valami újat akar kipróbálni, de épp emiatt mindig izgalmas lesz vele az élet párkapcsolatban is.

Via

Szerelem vs. csillagjegyek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top