nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem változnak meg

Ezek a csillagjegyek senki kedvéért nem változnak meg

A bizalmatlan, a makacs, a rugalmatlan és az arrogáns... Csillagjegyek, akiket nem fogsz tudni megváltoztatni.

Íme a zodiákus négy legcsökönyösebb csillagjegye, aki akkor sem változik meg mások kedvééért, ha már nagyon időszerű lenne…

Oroszlán

Az Oroszlán esetében alapállás, hogy feljebbvalónak és különbek érzik magukat másoknál, ebből kiindulva pedig fel sem merül bennük, hogy valaki kedvéért esetleg változniuk kellene – még ha ez egyébként kimondottan a javukra is válna. Sokkal inkább azt várják el, hogy mások változzanak az ő kedvükért, idomuljanak az ő igényeikhez. Ha pedig ez nem történik meg, hamar elveszítik a türelmüket és kifejezetten arrogánssá és követelőzővé válnak. 

Skorpió

A Skorpió szülötteire fokozottan jellemző a bizalmatlanság és a titokzatosság. Szinte rögeszmésen ragaszkodnak a komfortzónájukhoz, külső körülmények, befolyások hatására éppen ezért a legkevésbé sem hajlandóak változni. Csak és kizárólag belső indíttatásból, saját elhatározásból változtatnak bármin is, és rendszerint ezt is csak nagyon lassan, fokozatosan, mások által alig észrevehetően teszik. 

Szemüveges nő

(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bikák hírhedten makacsak és önfejűek, akiktől mi sem áll távolabb, mint bármiben is kompromisszumot kötni. A változásoktól általában véve  is ódzkodnak, a hirtelen bekövetkező, váratlan változások és az ezekkel járó bizonytalanságok és bonyodalmak pedig valósággal bénítólag hatnak rájuk. Ebből következőleg igyekeznek elkerülni, vagy legalábbis az utolsó utáni pillanatig elodázni mindenféle – akár nagyon is szükséges – változást. 

Bak

A Bakok egyik legjellemzőbb tulajdonsága a rugalmatlanság. Mindig, minden körülmények között ragaszkodnak saját, alaposan, jó előre kimunkált terveikhez és elképzeléseikhez. Nem csupán, hogy nem hajlandók “menet közben” változni vagy változtatni, de egyenesen sértésnek veszik, ha valaki megpróbálja ezt elérni náluk. Aki ilyesmire vetemedik, egyszer, s mindenkorra elveszíti a bizalmukat. 

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top