nlc.hu
Horoszkóp

Ha közel enged a Skorpió, a legjobb barátod lehet

3 ok, amiért szeretjük a Skorpiót, és amiért nem

A szenvedélyes, lobbanékony Skorpióval sokszor nehéz kapcsolatot kialakítani. De amikor igazán összecsiszolódtok, az egyik legjobb barátodra lelhetsz benne.

A Skorpió (október 23. – november 21.) titokzatossága sokakat vonz. Ő pedig nem enged be mindenkit a belső körébe. Ha mégis elnyered a barátságát, hamarosan kiderül, miért is lehet őt annyira szeretni. De kezdjük a negatívumokkal! Ha ezek nem tántorítanak el, hű barátokká váltok.

lányok piknikeznek a tengerparton

Fotó: Unsplash

Amikor kiállhatatlan:
1. Birtokolni akar

Csak rá figyelj, csak vele legyél, csak őrá figyelj! Ezt várja el, pedig tudnia kell, csak akkor működhet egy barátság, ha mindkét fél ad és kap, és van ideje feltöltődni.

2. Hajlamos a bosszúra

Amikor megsértődik, nem mondja el, hogy mi zavarja, hanem inkább bosszút forral, és az első adandó alkalommal visszaszúr. Az idő előrehaladtával egyre jobban kezeli majd irányodban az érzéseit.

3. Nehezen enged közel

Sajátos játszmája, hogy akkor enged csak közel magához, ha megfelelsz az általa kitalált követelményeknek. Teszteli az embereket, de ha ezen felülkerekedsz, már egy jó pontot szereztél nála.

Amikor szeretni való:
1. Bizalmas barát

Mély, hűséges barátságot ápol azokkal, akiket a bizalmába fogadott. A legféltettebb titkaid is biztos helyen vannak nála, és nagyon komolyan veszi a kapcsolatotokat. A szerettei első helyen lesznek mindig, a legközelebbi barátait testvéreként tiszteli.

2. Remek társaság

Nagyon humoros, kiváló társalgó, aki mindig felderít majd. Ha veled együtt kell szidni az exedet, vagy kifigurázni a pökhendi főnököt, mindig készen áll majd. Mindig vidám leszel a találkozásaitok után, empatikus barátod gondoskodik róla.

3. Nincs számára probléma

Hihetetlen problémamegoldását hamar felfedezed, elképesztő kreatívan old meg minden nehéz helyzetet. Bármilyen gondod van, kérd ki a véleményét. Mindig lesz rá megoldása, és abban is segít, hogy túljuss a nehéz pillanatokon.

(via HP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top