nlc.hu
Horoszkóp

Az Ikrek veszélyes pletykafészekké válhat

Gondoltad volna, hogy egyes csillagjegyek ennyire gonoszak?

Mindenki képes szándékosan bántani. Főleg, ha nincs más eszköz feldolgozni a saját problémáit. De vannak, akik az átlagnál is hajlamosabbak erre.

A gonoszság nem egy általános személyiségvonás. Mindenkiben ott rejlik, hogy odamondjon, kibeszéljen, vagy végletes esetben szándékosan bántson valakit. A benned rejlő rosszindulatot le lehet győzni, csak el kell kezdeni a jó dolgokra koncentrálni. A gonoszság ugyanis sokszor a csalódottságban, frusztrációban gyökerezik, de ha felismered, átveheted az irányítást. Ez a négy csillagjegy sajnos jóval hajlamosabb rá a többieknél.

gonosz nő

Fotó: Unsplash

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Bámulatosan képes megtalálni a gyenge pontjaidat, és fájdalmas csapásokat mér rád. Sajnos nagyon okos, így könnyen átvágja a környezetet: végül még őt sajnálják meg. Miért teszi? Mert ő tökéletesnek szeretne látszani, te pedig rávilágítottál, hogy ez nem így van.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Nyughatatlanul küzd a céljaiért, ami jó dolog. Viszont ha keresztbe húzod a számításait (nem baj, hogy véletlenül), akkor bosszúra szomjazik. Nagyon meg tud sértődni, de azt akarja, hogy neked is fájjon. Nem könnyebbül meg attól sem, ha visszacsap, de nem bírja megállni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Megbízhatatlan, de még neki áll feljebb, ha szóvá teszed. Ezzel remek témát szolgáltatsz neki: a pletykafészek Ikrek ilyenkor jól kibeszél. Addig ferdíti az igazságot, amíg ő kerül jó fénybe, rólad pedig csak rosszat, vagy semmit. Mindig tudja, hogyan forgassa ki mások szavait, hiába próbálod menteni magad.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szeret középpontban lenni, ahol mindig övé a figyelem, ő mondja meg a tutit, és övé az utolsó szó. A sleppje a csodálóiból áll, akik nem szállnak szembe vele. Ha megkérdőjelezed, vagy vitába szállsz veled, fölényesen gúny tárgyává tesz a kis csapata előtt, és arrogánsan elsöpör.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet harcos boxoló nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top