nlc.hu
Horoszkóp

Vigyázz, ki tekint rád ellenfélként a horoszkóp szerint

Melyik csillagjegy lesz az ellenséged?

Ha a világ legkedvesebb embere vagy, akkor sem lehetsz jóban mindenkivel. De melyik az az egy csillagjegy, akit különösen érdemes kerülnöd?

Nem lehetsz jóban mindenkivel, és nem is kell úgy élni, hogy ez legyen a cél. Lehetsz kedves, elfogadó és segítőkész: mindig lesz valaki, akinek vagy alapból nem vagy szimpatikus, vagy nagyon nem passzol a személyiségetek. A horoszkóp megmutatja, ki válhat az ellenségeddé.

harcos boxoló nő

Melyik csillagjegy kerül a ringbe ellenfélként? / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Van valaki, aki mindig irányítani akar, de ha nem tud, bosszút áll. Hasonlóan erőszakos mint te magad, és alapból bosszant a jelenléte. A Skorpió az, akivel nem jöttök ki egymással.

Bika (április 20. – május 20.)

Nem tolerálod a megbízhatatlanságot, az üres fecsegést, az izgágaságot. Akiben mindez együtt van, az az Ikrek – inkább kerüld a társaságát!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ha valaki túl merev, túl csökönyös, ráadásul beleszól a dolgaidba, az végtelenül zavaró számodra. A Bak az, akivel egy idő után nagyon elmérgesedhet a viszonyotok.

Rák (június 22. – július 22.)

Szereted a kedves, megbízható emberek társaságát. Mivel hamar a szívedbe zársz bárkit, könnyen csalódsz. A Nyilas lehet az, aki visszaél ezzel, összetöri a szíved, majd neki áll feljebb a bánatod.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Vonzódsz a Szűzhöz, de maximalizmusa, tökéletességre törekvése megőrjít. Mindig jobbnak képzeli magát nálad, végül lenéz és megszégyenít. Ekkor fordul igazán a kocka köztetek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Racionális és rendezett világodba legkevésbé sem fér valaki, aki szívére hallgatva dönt, és még rumlit is hagy maga után. A Rákot képtelen vagy elviselni, főleg, ha ettől ő még jobban közelít.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Akár barátok is lehetnétek a Vízöntővel, szerettek beszélgetni, érdeklődtök a világ dolgai iránt. Viszont az érzelemmentessége teljesen kikészít, és még a vitákban is maga alá gyűr. 

Skorpió (október 23. – november 21.)

Az őszinte embereket kedveled, holott te titokzatosan elzárkózol. A Mérleg az, akinek kettőssége, és döntésképtelensége feldühít. Olyannyira, hogy végül magadra haragítod.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Lustának és unalmasnak gondolod a Bikát, nem szenvedheted, ahogy a biztonságra buzdít másokat. A függetlenségedet, szertelenségedet lekicsinyli, teljesen ellentétes értékeket vall.

Bak (december 22. – január 19.)

Mindenért keményen megdolgozol, életed kiszámítható, mindig van „b” terved. A Halak álmatag fantáziavilága dühít fel, míg te a dolgodat teszed, ő – szerinted – csupán henyél és élősködik.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ha korlátoznak, irányítani próbálnak, attól menekülsz. Nem érted, és nem kedveled azokat, akik így teszik: az Oroszlán épp ezt próbálja veled. Két ego feszül egymásnak, csúnya játszma kerekedik.

Halak (február 19. – március 20.)

Az erőszak taszít, megbetegít. A törtető embereket sem értékeled. Ha ilyen személy kerül a környezetedbe, rosszul érzed magad. A Kos ilyen, igen hamar ellentétek feszülnek köztetek.

(via earthtribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top