Ez lesz 2021 legszerencsésebb hónapja a víz jegyűeknek

nlc | 2020. December 30.
Érzékeny, álmodozó vizes csillagjegyűként sokszor szeretnéd az öledbe kapni a szerencsédet. Persze ez nem ennyire egyszerű, de a sors neked is tartogat meglepetéseket.

Nehéz belátni, de szívesen ábrándozol az élet adta lehetőségekről – otthon, a kanapén ücsörögve. Az élet keveseknek ad a szájába ezüstkanalat csupán kedvességből, azaz fel kell állnod arról a kanapéról, és kinyújtani a kezed. És ez még csak az első lépés! Neked is küldenek a csillagok 2021-ben szeretetcsomagot, olvasd el, melyik lesz a csillagjegyed legjobb hónapja!

Fotó: Pixabay

Rák (június 21. – július 22.)

Legyél türelmes, mert szeptemberig kell várnod, hogy beteljesüljenek a kívánságaid. Ez különösen igaz a szerelmi életedre, és az összes érzelmi kapcsolatodra. Ebben a hónapban kapsz az élettől egy óriási löket önbecsülést, ami meghatározza az egész életedet. Végre elég bátor és tettre kész leszel, hogy elkezdj vagy befejezz olyan dolgokat, amiket régóta tervezel. És mindent sikerre is viszel – a szerencsés szeptember csillagállása segítségével.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Jövőre az ősz lesz a szerencsés évszakod. Ha októberben születtél, hatványozódik a boldogság. Ez lesz a te hónapod! A Merkúr és Szaturnusz támogat, hogy valóra váljanak a legvadabb álmaid is. Az előtte lévő 9 hónap minden kemény munkája kifizetődik, és összeáll a kép. Minden eddig hozott áldozat értelmet nyer. Sokszorosan kapod vissza a sorsodtól szerencse formájában azt a sok energiát, amit addig 2021-be fektettél.

Halak (február 19. – március 20.)

Éld a megszokott életedet, és év végén megkapod a megérdemelt jutalmat is. Lehet, hogy decemberre kissé kiábrándult leszel és elveszett, de az utolsó pillanatban érkezik az alagút végén a fény. A problémáid csodálatos módon megoldódnak, és a kirakós darabjai összeállnak nálad is. Végre képes leszel mindentől és mindenkitől megszabadulni, ami visszatartott eddig. Megújult energiával vágsz bele életed újabb és sokkal jobb fejezetébe.

(via HerWay)

Exit mobile version