nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek leszenk a rák barátai

Ezek a csillagjegyek jönnek ki a legjobban a rák csillagjeggyel

A legjobb párosokat mutatjuk. Ha egy rák csillagjegyű egyszer igaz barátod lesz, örök életre magad mellett tudhatod.
Ezek a csillagjegyek jönnek ki a legjobban a rák csillagjeggyel

A rák csillagjegyűek keményeknek tűnhetnek, de valójában tele vannak érzelmekkel. Ahogy a kis rákoknak is páncéljuk van, ők is védik magukat és nem lesznek könnyen a barátaid. De ha egyszer bekerültél a szívükbe, hűséges társakra találhatsz bennük.

És milyen jó barátok! Mindig meghallgatnak és együtt éreznek veled akkor is, ha nagy hibát követtél el. Nem érdekli őket a drámázás és megőrzik a titkodat.

Szeretnek mély beszélgetésbe bonyolódni, de okosan gazdálkodnak az idejükkel. Így ne sértődj meg, ha nem mondanak igent minden meghívásra. Ellenben, ha valakit nem kedvelnek, annak hangot adnak és érdemes néha az ítéletükre hallgatni.

A rákkal a legjobban a horoszkóp csillagjegyei közül talán a halak jönnek ki. Mindketten vízjegyek és képesek órákon át komoly dolgokról beszélgetni. Megértik, hogy a másiknak szüksége van arra, hogy hosszasan ecsetlej azt, ami a szívét nyomja. A halak segíthet abban, hogy a rák kijöjjön a burokból, amiben van és kicsit kalandvágyóbbá teheti. A halak ugyanakkor azt is megérti, hogy a ráknak több énidőre van szüksége és nem veszi ezt zokon.

A halak és rák együtt néha túl sok lehet másoknak, túl dinamikus párost alkotnak.

A rák és a bika is nagyon jól kijön egymással. A bika ugyanis megérti a rák biztonságra, stabilitásra és kényelemre vágyását. Cserébe a rák értékeli, hogy a bika mindent megtesz a céljai elérése érdekében. Igaz, itt néha felmerülhet az a gond, hogy a rák túlérzékenysége miatt megharagszik a kemény bikára, vagy kevéssé értékeli a bika látványos erőfeszítéseit és akkor a bika lesz az, aki hátat fordít neki.

A rák és a szűz is nagyon jó párost alkotnak. A rák pont azt az ajándékot kapja tőle, amire vágyik, a szűz egy végtelenül pontos és odafigyelő csillagjegy. Nem véletlenül a rák a szüzet hívja, ha tanácsra van szüksége. Nem mellesleg, a szűz tud úgy véleményt formálni, hogy közben nem sérti meg a rákot.

A skorpió és a rák párosa is igazán szórakoztató tud lenni. Vízjegyűként mindketten mély érzésű emberek, akik szeretnek a dolgok mélyére ásni. Soha nem kell majd felszínes beszélgetéseket lefolytatniuk, amiket egyikük sem szeret igazán. A skorpió igazi ragaszkodó típus, amit a rák nagyon is értékel, fontosnak, szeretettnek érzi magát tőle. A skorpió pedig szereti, hogy a rák igazán törődő, anyáskodó. Ugyanakkor itt vigyázni kell, hogy a skorpió csípős megjegyzése ne sértse vérig a rákot. 

És, hogy miért jó egy rákkal barátkozni?

Mert a rák mindig azt fogja mondani neked, amit gondol. Másokról is. És az esetek nagy részében tökéletesen jól látja az embereket. Kreatív és mindig egyedi meglátásai vannak a világról és szívesen beszél is róla.

A rák pedig, nem utolsósorban mindig ki fog állni melletted másokkal szemben. Még akkor is, ha te bánsz túl keményen magaddal.

(via/via)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Még több horoszkópos tartalom:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top