Káosz van a Nyilas háza táján

nlc | 2021. Március 01.
Biztosan ismersz legalább egy olyan embert, aki tökéletesen rendezett külseje mellett képes elviselni a tökéletesen óriási káoszt a környezetében. Van ilyen, talán épp a három csillagjegy egyike.

Vannak olyanok, akiknek rendezett külseje, ápoltsága és használati tárgyai egyszerűen lenyűgözőek. A legnagyobb meglepetés akkor következik, ha kiderül: csupán a lakásuk bejáratáig tart a tökély. Ez a három csillagjegy meglepően nagy rendetlenségben is otthonosan érzi magát.

10. Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A szépség, elegancia, sőt luxus képviselőjétől ez egy váratlan fordulat. Ugyanis valóban imádod a gyönyörű dolgokat, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy folyamatosan rendben tudod tartani őket. Nem esik nehezedre betartani a legbonyolultabb szépségápolási rutint sem, de az komolyan stresszel, hogyan kerülnek vissza a cuccok a szekrénybe. Képes vagy addig bírni a növekvő káoszt, amíg valami súlyos dolog nem kényszerít. Ha vendégségbe mennek hozzád páran vagy randi várható – inkább kiveszel egy szabadnapot, és megszállottként rendbe szeded a lakást.

11. Halak (február 19. – március 20.)

Szereted, ha rendszertelenül, kényelmesen, művészi rendetlenségben vannak a holmijaid. Mivel az ilyen állapotú otthont takarítani is nehezebb, inkább nem töröd magad. Amikor bevillan, hogy rendet kéne tenni, rögtön megtalálod az egyik kedvenc könyvedet a kanapé alatt, és mennyivel jobb ledőlve olvasni, mint tovább hajolgatni a cuccokért? Ha valahogy párosítani lehetne a rendrakást a kényelemmel, az volna a megoldás. Hallgass egy podcastot, vagy menjen a háttérben egy tévéműsor, talán így utat vágsz a káosz dzsungelén.

12. Nyilas (november 22. – december 21.)

Rendkívül fontos számodra a függetlenség, kaland, boldogság és a humor. De ha folytatjuk a listát, akkor is valahol a legvégén kullog a rendes otthon vagy a takarítás. Az életed izgalmai lekötnek, miért pazarolnál időt egy alapos porszívózásra? Különben is, alig vagy otthon. Amikor valamit nem találsz vagy több időt töltesz otthon és már téged is zavar a kosz, kampányszerűen csinálsz valami felszínes dolgot magad körül. Egyszer kéne rászánni magad a rendrakásra, a többit pedig rábízni egy profira, aki alaposan kitakarít.

(via thespruce)

Ezt olvastad már?

Ők a rendetlen csillagjegyek

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version