Ajándékozd meg magad a húsvéti nyuszi helyett!

nlc | 2021. Március 30.
Magadnak magadtól mindig olyan ajándékot kaphatsz, aminek igazán örülsz. Tökéletes megoldás, ha másokat is boldoggá teszel, és pénzbe sem kerül.

A húsvéti időszak bolygóállásai és a tavasz ereje minden csillagjegynek hoznak valamit, amivel többé válhat. Akár magadat ajándékozod meg, akár másoknak szerzel örömet, ha felhasználod és továbbadod az ébredő természet energiáját, az csak jó lehet!

Fotó: Unsplash

Kos: vágj valami újba

A tavaszi napéjegyenlőség az új kezdetek időszaka, a születésnapoddal együtt. A legjobb ünneplés lehet, ha belevágsz valamibe, amit egy ideje már tervezel. Az újdonság sokszor frusztrálttá tesz, ez természetes, hogy egy új hobbitól vagy új közegtől eleinte feszült leszel. De mindez a tavasz díszletei között, jóbarátok köszöntőivel kísérve sokkal egyszerűbb lesz. Nem beszélve a tüzes személyiségedről: csak idő kell, hogy belendülj – és a legjobb leszel!

Bika: térj vissza a természethez

A hosszú, szürke tél után nagy örömed leled az ébredő természetben. Pláne, hogy az elmúlt szezonban a síelés is kimaradt neked. Földjegy vagy, nem véletlenül érzed olyan jól magad a természet közelében: legyen szó hófödte hegyekről, vagy zöldellő erdőről. Ajándékozd meg magad minél több idővel a zöldben, szervezz túrát, pikniket a barátokkal. Töltekezz fel a föld energiájával, ez az igazi ünnep!

Ikrek: vidítsd fel a barátaidat

Április elseje rendszerint húsvét környékére esik. Idén nem sokkal előtte lesz, így számodra tökéletes küldetés, hogy mosolyt csalj az ismerősök arcára. A tarot kártya egyik fő lapja a „Bolond”, az utazás, a kezdetek, gyermeki ártatlanság szimbóluma. Mindig mozgatórugója voltál a társaságnak, idén még fontosabb, hogy örömet okozz a vészterhes időkben. A legszebb ajándék, ha megnevetteted szeretteidet. Ez az energia sokszorosan tér vissza hozzád.

(via psychicfuture)

Exit mobile version